خورش قیمه یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که به روش های متفاوتی تهیه و سرو میشود، در این مطلب قصد داریم طرز تهیه خورش قیمه با مرغ را به شما دوستان عزیز آموزش دهیم که طعم و مزه بسیار لذیذی دارد.
مواد لازم برای تهیه خورش قیمه با مرغ:
- سینه مرغ: 1 عدد کامل
- سیبزمینی: 2 عدد
- لیمو عمانی: 3 عدد
- پیاز: 1 عدد
- لپه: 100 گرم
- روغن: به مقدار لازم
- رب گوجه فرنگی: 1 ق غ
- نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
طرز تهیه خورش قیمه با مرغ:
پیاز را پوست گرفته و ریز خرد کنید سپس با مقداری روغن تفت دهیدخرد شده را با روغن تفت دهید، بعد از اینکه پیاز طلایی شد به آن زردچوبه و ادویه دلخواه را بزنید و مجدد تفت دهید.
لپه را از قبل در آب بگذارید تا خیس بخورد و به پیازداغ اضافه کنید و برای 2 دقیقه تفت دهید.
سپس رب گوجه فرنگی هم به این ترکیب اضافه کنید و باز تفت دهید. تکههای سینه مرغ را همراه با نمک و فلفل در قابلمه بریزید و مقداری آب به آن اضافه کنید.
در قابلمه را بگذارید تا برای سه ساعت بپزد. سیبزمینی سرخ شده را هم در آخر هنگام سرو کردن، روی خورش بگذارید.
خواص لپه:
- لپه کلسترول بد خون را کاهش می دهد.
- لپه از بیماریهای قلبی و عروقی جلوگیری میکند.
- لپه برای درمان کمخونی و فقر آهن مفید است.
- لپه از ایجاد پلاک در رگهای خونی جلوگیری می نماید.