دستپخت ویژه ایرانی

طرز تهیه خورشت قیمه با مرغ

خورش قیمه یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که به روش های متفاوتی تهیه و سرو میشود، در این مطلب قصد داریم طرز تهیه خورش قیمه با مرغ را به شما دوستان عزیز آموزش دهیم که طعم و مزه بسیار لذیذی دارد.

مواد لازم برای تهیه خورش قیمه با مرغ:

  • سینه مرغ: 1 عدد کامل
  • سیب‌زمینی: 2 عدد
  • لیمو عمانی: 3 عدد
  • پیاز: 1 عدد
  • لپه: 100 گرم
  • روغن: به مقدار لازم
  • رب گوجه فرنگی: 1  ق غ
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم

 

طرز تهیه خورش قیمه با مرغ:

پیاز را پوست گرفته و ریز خرد کنید سپس با مقداری روغن تفت دهیدخرد شده را با روغن تفت دهید، بعد از اینکه پیاز طلایی شد به آن زردچوبه و ادویه دلخواه را بزنید و مجدد تفت دهید.

لپه را از قبل در آب بگذارید تا خیس بخورد و به پیازداغ اضافه کنید و برای 2 دقیقه تفت دهید.

سپس رب گوجه فرنگی هم به این ترکیب اضافه کنید و باز تفت دهید. تکه‌های سینه مرغ را همراه با نمک و فلفل در قابلمه بریزید و مقداری آب به آن اضافه کنید.

در قابلمه را بگذارید تا برای سه ساعت بپزد. سیب‌زمینی سرخ شده را هم در آخر هنگام سرو کردن، روی خورش بگذارید.

 

خواص لپه:

  1.  لپه کلسترول بد خون را کاهش می دهد.
  2.  لپه از بیماری‌های قلبی و عروقی جلوگیری میکند.
  3.  لپه برای درمان کم‌خونی و فقر آهن مفید است.
  4.  لپه از ایجاد پلاک در رگ‌های خونی جلوگیری می نماید. 
۰ ۰
فاطمه حیدری (رضوان)
۰۲ مهر ۰۹:۱۲

سلام

بسیار عالی

چه خوش رنگه

من عاشق آشپزی ام

فاطمه حیدری (رضوان)
۰۲ مهر ۰۹:۱۴

لطفا"طرز تهیه  قیمه ی کرمانشاهی رو هم بگذارید

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی