طرز تهیه کتلت با ماهی کیلکا
کتلت غذایی لذیذ و پرطرفدار است که مایهی آن با نوعی گوشت، سیب زمینی، تخم مرغ و پیاز و سبزیجات معطر درست
میشود.کتلت با ماهی کیلکا نوعی غذای دریایی با ارزش غذایی بالاست که افزودن طعم دهندهها و ادویههای معطر به آن باعث
از بین رفتن بوی نامطبوع ماهی شده و حتی برای کودکانی که تمایلی به خوردن ماهی ندارند غذایی محبوب است.
مواد لازم
ماهی کیلکا پاک کرده 600 گرم
تخم مرغ 2 عدد
سیب زمینی متوسط 5 عدد
سیر 2 حبه
پیاز 1 عدد
جوش شیرین 1/2 قاشق چایخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
آرد سوخاری 3 قاشق غذاخوری
سبزی خشک (شامل ترخون و مرزه) 1.5 قاشق غذاخوری
روغن به میزان لازم
دستور تهیه:
ماهی کیلکا را زیر آب سرد بگیرید و با یک چاقوی تیز از سمت بالهها به طرف سر آن بکشید تا فلسهای آن جدا شوند.
زیر سر ماهی را به طرف شکم برش زده و رودهها را بیرون بکشید. سپس دم آن را نیز با چاقو با قیچی جدا کنید.
ماهی را زیر آب سرد تمیز شسته و در آبکش قرار دهید تا خشک شود.
استخوانهای ماهی کیلکا بسیار نرم است و نیازی به جدا کردن آن نیست، بنابراین ماهی را بدو ن. جدا کردن استخوانها چرخ
کنید.
پوست سیب زمینیها را تمیز با برس بشویید و آنها را آبپز کنید. سپس پوست بگیرید و رنده کنید.
سیر و پیاز را رنده کرده و به سیب زمینی رنده شده اضافه کنید.
تخم مرغها را در کاسهای بشکنید، نمک، فلفل، زردچوبه، جوش شیرین و سبزیهای معطر را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید تا
مواد یکدست شوند.
مخلوط تخم مرغ را به مخلوط ماهی، سیر، پیاز و سیب زمینی اضافه کرده و خوب ورز دهید تا مخلوط شوند.
آرد سوخاری را به اندازهای به مایهی کتلت اضافه کنید که مایه نه زیاد شل باشد و نه زیاد سفت شود.
از مایه کتلت به اندازه تخم مرغهای کوچک بردارید و با دست شکل دهید. سپس آنها را در سینی قرار دهید.
روغن را در تابه روی حرارت ملایم داغ کنید و کتلتها را در روغن قرار دهید تا یک طرف آنها سرخ شده و به رنگ طلایی درآید.
سپس کتلتها را برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود.
کتلتها را در ظرف سرو بچینید و اطراف آنها را با برشهای لیمو ترش، خیار شور و گوجه فرنگی تزیین کنید.
کتلت با ماهی کیلکا را با نان و در صورت تمایل سس کچاپ سرو کنید.