آموزش تیرامیسو
تیرامیسو یک دسر مدرن ایتالیایی است و از زمانی که در دهه 50 اختراع شد همه دنیا را شیفته خود کرده است. وقتی مواد اولیه و طرز تهیه آن را در این بخش از آشپزخونه
ببینید، متوجه می شوید سخت نیست درست کردن تیرامیسو اصلا سخت نیست باید صبر داشته باشید، اما به قدری خوش مزه است که خواهید دید ارزش این تلاش را دارد.
مواد اولیه اصلی این دسر خوشمزه :
پنیر ماسکار ؛ پونه ؛ قهوه و پودر کاکائو است. البته، تیرامیسو نیز می تواند با انواع دیگر پنیرها ( تا زمانی که تازه هستند و بافت خامه ای دارند) بسکویت لیدی فینگر و دیگر انواع
بسکویت درست شود. قسمت مهم این دسر قهوه تیره کاملا قوی است تا طعم خوبی داشته باشد.
مواد لازم برای تهیه تیرامیسو
مواد تیرامیسو زیر برای شش نفر کافی است . اگر تعداد بیشتری مهمان دارید می توانید مواد را دو برابر کنید.
4 عدد تخم مرغ ( 240 گرم )
1 / 2 فنجان شکر ( 100 گرم )
3 / 4 فنجان قهوه ( 180 میلی لیتر )
پودر کاکائو ( برای چشیدن )
4 پیمانه پنیر ماسکارپونه( 400 گرم )
2 فنجان شکلات تیره رنده شده ( 200 گرم )
1 بسته بزرگ بسکویت لیدی فینگر( 200 گرم )
طرز تهیه تیرامیسو
درست کردن تیرامیسو به قدری صبر نیاز دارید چون حدود یک ساعت طول می کشد. اما، وقتی آن را مزه مزه می کنید خوش مزه است مهم نیست چقدر طول می کشد.
180 میلی لیتر قهوه درست کنید و بگذارید سرد شود.
سفیده تخم مرغ را بزنید تا پف کند و کنار بگذارید.
در کاسه ای بزرگ دیگر، 4 زرده تخم با قند را تا زمانی که بافت فومی بدست بیاید ، بزنید.
به تدریج پنیر ماسکارپونه را اضافه کنید و به آرامی آن را تا زمان یکنواخت شدن بزنید.
سفیده تخم مرغ را اولین قدم به آن اضافه کنید و با کفگیر هم بزنید.
یک لایه از بسکویت لیدی فینگر را در کف ظرف مستطیل شکل بچینید و آن ها را با قهوه خیس کنید.
روی بسکویت را یک لایه کرم ماسکارپونه بپوشانید و نیمی از شکلات رنده شده را روی آن بریزید.
سپس یک لایه دیگر از بسکویت لیدی فینگر را اضافه کنید، آن ها را با قهوه خیس کنید ، و یک لایه دیگر از کرم ماسکارپونه را به شکلات رنده شده اضافه کنید.
در آخر، روی آن پودر کاکائو بریزید و بگذارید سه ساعت در یخچال بماند البته اگر یک شب بماند بهتر است به طوری که مزه مواد با هم ترکیب شوند .
در مطبخ من همراه ما باشید
توصیه هایی برای تیرامیسویی خوش مزه
حالا می توانید ببینید این کار چقدر آسان است و سخت ترین قسمت آن منتظر بودن برای سرد شدن است. زمانی که برای اولین بار آن را مزه مزه می کنید، احتمالا متوجه
خواهید شد طعم آن مشابه چیزی که از قنادی می خرید نیست . به این دلیل است که در نانوایی معمولا آن را با خامه درست می کنند. این دستورالعمل سالم تر است ،
و از آنجا که خانگی است، احتمالا مزه بهتری دارد.
یک فنجان خوب قهوه یا چای با تیرامیسو ( اما نه قهوه سیاه ) عالی است. کودکان کوچک می توانند با آب مرکبات و یا فقط آب از آن لذت ببرند.
منبع: من و تو