دستپخت ویژه ایرانی

نحوه پختن بادمجان سوخاری خوشمزه

 بادمجان سوخاری

بادمجان از پرطرفدار ترین سبزیجات است که طعم بسیار خوشمزه ای دارد. بادجان از آن دسته سبزیجاتی است که با آن میتوان ده ها نوع غذا درست کرد. بادمجان سوخاری یکی 

از این غذا های لذیذ است که پخت آن هم سریع است هم آسان. با ما در آموزش این  غذای لذیذ همراه باشید:



مواد لازم:

بادمجان متوسط ۲ عدد

آرد سوخاری ۲ پیمانه

پنیر پارمزان رنده شده ۳/۴ پیمانه

تخم مرغ ۳ عدد

آرد سفید یک پیمانه

نمک یک و ۱/۴ قاشق چایخوری

جعفری تازه خرد شده مقداری ( برای تزیین )

روغن برای سرخ کردن

سس کچاپ یا سس مارینارا در صورت تمایل


طرز تهیه:

1-بادمجان ها را پوست گرفته و به صورت مکعبی دو یا سه سانتی خرد کنید.

2-یک و ۱ /۴ قاشق نمک به بادمجان ها بزنید و آنها را به مدت ۳۰ دقیقه در آبکش بگذارید تا آبشان گرفته شود.

3-در ظرفی نسبتا گود آرد سوخاری و پنیر پارمزان را مخلوط کنید. در ظرفی دیگر تخم مرغ ها را بشکنید و با دو قاشق آب مخلوط کرده ، با چنگال بزنید تا یکدست شود.

4-آرد سفید را در ظرفی بریزید.

5-حالا بادمجان ها را به ترتیب ابتدا در آرد سفید سپس در تخم مرغ و در نهایت در مخلوط آرد سوخاری و پنیر بزنید.

6-لقمه های بادمجان را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.

7-بادمجان ها را در ظرف سرو بچینید و روی آنها مقداری جعفری خرد شده بریزید وبا سس گوجه فرنگی یا سس مارینارا سرو کنید.

منبع: سماتک

۰ ۰
امیر رضا
۰۵ مرداد ۱۸:۴۱

وبلاگ خیلی زیبایی داری، واقعا کارت حرف نداره!

راستی من تو وبلاگم آموزش برنامه نویسی وبسایت و ... میدم اگه علاقه مند بودی حتما سر بزن

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی