طرز تهیه تیرامیسو انبه، دسری خوشمزه و متفاوت
تیرامیسو انبه یکی از انواع دسرهای میوهای است که به دلیل داشتن میوه انبه در ترکیباتش بسیار خوشبو و خوش طعم است و
در این نوع از تیرامیسو به جای قهوه از آب انبه استفاده میشود. این دسر خوشمزه برای پذیرایی در مهمانی و جشنها انتخاب
بسیار زیبا و مناسبی است.
مواد لازم برای تهیه تیرامیسو انبه
انبه: ۳ عدد
بیسکوییت پتی پور ساده (یا لیدی فینگر): ۲ بسته
خامه قنادی: ۴۰۰ گرم
آب انبه: ۱ لیوان
پودر ژلاتین: ۲ قاشق غذاخوری
آب سرد: یک چهارم لیوان
طرز تهیه تیرامیسو انبه
برای شروع ابتدا هسته انبه را بیرون بیاورید؛ سپس میوه انبه را از پوست جدا و به قطعات کوچکتر برش بزنید. سعی کنید برشها
خیلی کوچک نباشند.
پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط کنید و وقتی حالت اسفنجی پیدا کرد، آن را روی بخار کتری یا سماور بگذارید تا به روش بن ماری
حل شود؛ سپس آن را کنار بگذارید.
خامه قنادی را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد؛ سپس ژلاتین حل شده را به خامه فرم گرفته اضافه کنید و هم بزنید تا با هم
مخلوط شوند.
کف یک قالب یا ظرف مستطیل را کمی چرب کنید؛ سپس کاغذ روغنی را کف قالب پهن کنید. بیسکوییتها را یکی یکی داخل آب
انبه خیس کنید؛ سپس کف قالب کنار هم بچینید، طوری که کف ظرف کاملا با بیسکوییت پوشانده شود.
در مرحله بعد با ملاقه یک لایه از خامه را روی بیسکوییتها بریزید؛ سپس تکههای انبه را روی لایه خامه بچینید. برای لایه بعدی
دوباره روی انبهها بیسکوییت خیس خورده با آب انبه را بچینید و باز خامه بریزید و بعد تکههای انبه را قرار بدهید. این کار را تا جایی
که ظرف پر شود، ادامه بدهید.
لایه آخر باید خامه و انبه باشد. حالا قالب دسر را به مدت چهار تا پنج ساعت داخل یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد و سفت شود.
بعد از این مدت زمان قالب را از یخچال خارج کنید و توی سینی برگردانید. کاغذ روغنی را آرام از تیرامیسو جدا کنید؛ سپس ظرف
سرو مورد نظر را روی تیرامیسو بگذارید و دوباره آن را برگردانید، طوری که لایه خامهای و انبه روی ظرف باشد. حالا تیرامیسو انبه
شما آماده سرو است.