دوشنبه ۷ بهمن ۹۸
پوره سیب زمینی یکی از غذاهای بسیار ساده و فوری است که در زمان کوتاه و با مواد اندک آماده میشود و در عین حال بسیار خوشمزه و مقوی میباشد. در مطبخ من همراه ما باشید تا با طرز تهیه پوره سیب زمینی خوشمزه آشنا شوید.
مواد لازم برای پوره سیب زمینی :
- شیر : نصف پیمانه
- خامه : نصف پیمانه
- سیب زمینی : ۱ کیلوگرم
- نمک و فلفل : به میزان لازم
- کره : ۶۰ گرم
- جعفری و ریحان: برای تزیین
طرز تهیه پوره سیب زمینی :
برای تهیه پوره سیب زمینی ابتدا سیب زمینی ها را شسته و به همراه مقداری آب و نمک بگذارید تا بپزد، سپس آن را پوست گرفته و با گوشتکوب بکوبید تا پوره شود.
در مرحله بعد کره، شیر و خامه را داخل قابلمه یا تابه ای بریزید و روی شعله کم بگذارید و خوب با هم مخلوط کنید، سپس آن را روی سیب زمینی له شده بریزید و خوب مخلوط کنید کنید.
در ادامه کمی نمک و فلفل بپاشید و پوره سیب زمینی را با مقداری جعفری و ریحان ساطوری شده تزیین و سپس آن را سرو کنید.
نکات:
- پوره در کنار تخم مرغ نیمرو شده غذایی کامل و مقوی محسوب می شود و بسیار مناسب برای رشد و نموی کودکان دلبند شما است.
- اگر می خواهید کوبیده سیب زمینی شما لطیف تر و نرم تر و حالت پذیرتر شود در مواد لازم مقدار کره را ۲۵ درصد بیشتر کنید. امیدواریم از آموزش طرز تهیه کوبیده سیب زمینی لذت برده باشید.
خواص ریحان:
- برای درمان ورم کلیه و ترشحات زنانه دمکرده ریحان بخورید.
- دمکرده ریحان همچنین برای درمان سرگیجه مفید است.
- خوردن دمکرده ریحان برای تسکین سردردهای میگرن مفید میباشد.
- جویدن برگ ریحان برای درمان زخم های دهان موثر میباشد.