دستپخت ویژه ایرانی

کوکو سیب‌زمینی با برنج

 

مواد لازم
برنج: 1 لیوان

سیب‌زمینی آب‌پز شده: 2 عدد

تخم‌مرغ: 2 عدد

پنیر خامه‌ای نرم: 2 قاشق غذاخوری

جعفری ریز شده: 2/1 لیوان

آرد سوخاری: 1 لیوان

نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه

برای درست کردن این کوکو باید برنج را بپزید، سیب‌زمینی آب‌پز شده را بکوبید. پنیر خامه‌ای را هم با یک عدد تخم‌مرغ در مخلوط‌کن بریزید تا با هم مخلوط شوند.

بعد در ظرفی همه مواد را به همراه جعفری خرد شده و کمی نمک و فلفل مخلوط کنید و اگر مواد شل بود به آن کمی آرد سوخاری اضافه کنید.

مواد را خوب ورز دهید و به مدت 15 دقیقه در فریزر قرار دهید .

در ظرفی یک عدد تخم‌مرغ را بشکنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود. در ظرف دیگری هم آرد سوخاری بریزید .

بعد از استراحت دادن مواد، از آن‌ها به اندازه یک نارنگی کوچک بردارید و در دست پهن کنید و بعد در تخم‌مرغ و آرد بغلطانید.

وقتی همه مواد را در تخم‌مرغ و آرد زدید، دوباره برای 15 دقیقه دیگر در فریزر قرار دهید .

تابه‌ای را روی حرارت قرار دهید و به مقدار زیاد روغن داخلش بریزید و بعد از 15 دقیقه، کوکوها را داخل روغن سرخ کنید.

سپس با دورچین سبزیجات سرو کنید.

منبع:زن روز

۰ ۰
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی