کله پاچه یک صبحانه محبوب و مقوی برای ایرانیان است که همانطور که از نامش پیداست از کله و پاچه و اندام های دورنی گوسفند تهیه میشود و انصافا هم بسیار لذیذ است.اگر شما هم طرفدار غذاهای سنتی هستید پس با ما همراه شوید و با نکات ویژه ایی که در این بخش از طرز تهیه کله پاچه آماده کردیم آشنا شوید.
روش پخت کله پاچه
مواد مورد نیاز برای پختن کله پاچه
- کله پاچه گوسفند 1 دست
- نخود 100 گرم
- پیاز 2 عدد درشت
- زرد چوبه 1 ق چ
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
- آب ا لیتر یا بیشتر