مواد لازم برای تهیه دمی گوجه:
- برنج:1 و 1/2 پیمانه
- گوجه فرنگی متوسط :6 عدد
- پیاز :2 عدد پیاز
- رب گوجه فرنگی :1 قاشق غذا خوری
- کره :30 گرم
- نمک، فلفل و زرچوبه :به مقدار لازم
- برنج:1 و 1/2 پیمانه
- گوجه فرنگی متوسط :6 عدد
- پیاز :2 عدد پیاز
- رب گوجه فرنگی :1 قاشق غذا خوری
- کره :30 گرم
- نمک، فلفل و زرچوبه :به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه ترشی انبه
انبه سفت وسبز 2 عدد
کنسرو گوجه یا 3 عدد گوجه خرد شده
عصاره تمرهندی 1 لیوان
روغن کنجد یا هسته انگور 1 لیوان
سیر 2 حبه
سرکه 1 لیوان
زردچوبه به میزان لازم
تخم گشنیز به میزان لازم
سیاهدانه به میزار لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
دسته غذاهای باقالی پلو چه با گوشت چه با ماهیچه و همچنین با گردن از جمله خوشمزه ترین وعده های ایرانی می باشند که به صورت بسیار بالا در رستوران ها و مراسمات طبخ می شود ، ما را در ادامه این مطلب همراهی کنید تا طرز تهیه باقالی پلو با گردن را به صورت خانگی اما با طعم رستورانی آموزش دهیم :
مواد مورد نیاز برای تهیه باقالی پلو با گردن :
باقالی: 2 پیمانه
گردن گوسفند: 1 عدد
برنج: 2 پیمانه
چوب دارچین: 1 تکه
شوید خشک:یک و نیم پیمانه
زعفران دم کرده: 1/2 پیمانه
پیاز:3 عدد
سیب زمینی برای ته دیگ: در صورت تمایل
نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
روغن:به میزان لازم
مواد لازم برای درست کردن قلیه ماهی :
ماهی: 2 کیلوگرم(از نوع ماهیهای شیر،سنگسر،هامور یا شوریده)
پیاز متوسط :3 تا 4 عدد
گشنیز : 1 کیلوگرم
شنبلیله: 250 گرم
تمبر هندی : 200 گرم
زردچوبه : 2 قاشق مرباخوری
فلفل قرمز کوبیده شده :به مقدار کم(به نسبتی که میل داریم غذا تند باشد)
سیر: 1 بوته
روغن :200 گرم
مواد لازم:
۷۵۰ گرم بادمجان، برش خورده طولی
۲ عدد تخم مرغ زده شده با ۲ ق غ آب
۱ فنجان آرد
۲ فنجان خرده نان
نمک و فلفل
روغن زیتون
سس پارمزان:
۲ فنجان گوجه له شده یا رنده شده
۲ حبه سیر، رنده شده
۲ ق غ ریحان تازه خرد شده
۱ سوم فنجان کره پرچرب
۱ چهارم فنجان پنیر پارمزان
نمک و فلفل
۱ ق غ روغن زیتون