ما در اینجا، طرز تهیه کیک هویج با گردو و دارچین را بیان میکنیم، اما شما میتوانید با اضافه کردن مواد گوناگون، مثل فندق،
آلبالو، کدوحلوایی، خامه و … طعم آن را طبق سلیقه خود تغییر دهید.
مواد لازم برای تهیه کیک هویج
شکر ۱ لیوان (۱۲۵ گرم)
تخم مرغ ۳ عدد
روغن مایع نصف لیوان (۷۰ گرم)
شیر ۱ لیوان (۱۲۵ گرم)
دارچین ۱ قاشق مرباخوری
هویج رنده شده ۱ لیوان
گردوی خرد شده (درشت) ۱ لیوان (۱۲۵ گرم)
آرد ۲ لیوان (۲۵۰ گرم)
بیکبنگ پودر ۲ قاشق غذاخوری
وانیل نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه کیک هویج و گردو و دارچین
1.ابتدا شکر و تخم مرغ را در ظرفی هم بزنید تا مواد پف کنند و سفید شوند.
2.سپس روغن مایع و شیر را به مواد بیافزایید و مواد را خوب مخلوط کنید.
3.آنگاه آرد، بکینگ پودر، ۱ لیوان گردو، وانیل و دارچین الک کنید و آرام آرام به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
4.چون به مواد کیک، هویج و گردو اضافه میکنیم، این مواد سبب سنگین شدن کیک میشوند. به همین جهت به مواد ۲ قاشق غذاخوری بکینگ پودر هم اضافه میکنیم.
5.حال ۱ لیوان هویج را به مواد افزوده و با لیسک مواد کیک را خوب مخلوط کنید تا مخلوطی یکدست را به شما بدهد.
6.حال ظرف کیک خود را با روغن یا کره چرب کنید و مواد کیک را درون ظرف بریزید.
7.فر را از قبل در دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و ظرف کیک خود را در فر قرار دهید.
8.پس از گذشت ۳۰ دقیقه، خلال دندانی را در کیک فرو ببرید. اگر خلال به راحتی بیرون آمد و مواد به آن نچسبید، کیک شما دیگر
آماده سرو است.
اگر در خانه دسترسی به هویج تازه ندارید، میتوانید از مربای هویج استفاده کنید و از همین دستور برای طرز تهیه کیک مربای هویج بهره ببرید.
همچنین میتوانید برای رویه کیک خود از پنیر خامهای استفاده کنید، برای تهیه کیک هویج با پنیر خامه ای، ابتدا اجازه دهید پنیر
خامه ای و کره به دمای محیط برسند، سپس آنها را با همزن بزنید تا نرم شوند، پس از آن پودر قند و وانیل را به این ترکیب اضافه کنید و هم بزنید.
حال میتوانید ترکیب آماده شده را روی کیک هویج خود بمالید. همچنین در صورت تمایل میتوانید کیک خود را به صورت افقی نصف کنید و یک لایه از ترکیب پنیرخامه ای را وسط آن پخش کنید.