نکات و طرز تهیه کامل خورشت فسنجون
اگر فکر میکنید پختن فسنجان کار دشواری است و شما از عهده آن برنمیایید اشتباه میکنید تنها با انجام مرحله به مرحله طرز تهیه فسنجان در این مطلب و رعایت نکات ذکر شده به راحتی در خانه خود بهترین خورش فسنجان را تهیه و سرو نمایید. در اینجا طرز تهیه ساده ترین و بهترین روش پخت خورشت فسنجان مجلسی را ببینید.
مواد لازم برای خورشت فسنجان
طرز تهیه خورشت فسنجان خوشمزه و مجلسی
اولین مرحله برای درست کردن خورش فسنجان آسیاب کردن گردو است، ابتدا گردو ها را آسیاب کرده و پیاز را رنده کنید. سپس آن ها را در قابلمه ای ریخته و تفت دهید. در ادامه آب را افزوده و اجازه دهید تا گردو بجوشد و روغن پس دهد.
شیوه راحت درست کردن خورشت فسنجان
جوشیدن گردو ها با رب
وقتی 5 دقیقه جوشید رب گوجه فرنگی را اضافه میکنیم و در قابلمه را میبندیم و اجازه میدهیم گردوها 20 دقیقه دیگر با اضافه شدن رب بجوشند.در این فاصله داخل یک ماهیتابه مقداری روغن میریزیم و با حرارت ملایم مرغ ها را سرخ میکنیم .برای اینکه بوی زهم مرغ گرفته شود کمی زرد چوبه روی آن می پاشیم .
در مطبخ من همراه ما باشید
تزیین زیبا و دلچسپ خورشت فسنجان
اضافه نمودن رب انار به خورشت فسنجان
بعد از سرخ شدن مرغ ها را کنار میگذاریم . به سراغ گردوهای در حال پخت میرویم و آن را هم میزنیم و بعد از 20دقیقه رب انار را به همراه نمک ، فلفل ، آبلیمو و همین طور شکر اضافه میکنیم و هم میزنیم تا همه مواد مخلوط شوند.
فوت و فن خورشت فسنجان
اگر در این مرحله حس کردید آب خورشت کمه میتونید از آب سرد یا آب یخ داخل آن بریزید.
طرز تهیه خورشت فسنجان با مرغ
مرحله اضافه کردن مرغ به خورشت فسنجان
نیم ساعت دیگر هم زمان میدهیم تا موادی که به خورشت اضافه شد با بقیه مواد به آرامی بجوشد. بعد از این مراحل مرغ ها را داخل خورشت اضافه میکنیم و چاشنی غذا را تست میکنیم که اگر به چیزی احتیاج داشت اضافه میکنیم و منتظر میشویم تا خورشت جا بیفتتد.
دستور تهیه مناسب و آسان خورشت فسنجان
خورشت آماده شده را با برنج سفید نوش جان کنید.
نکات تکمیلی در مورد خورشت فسنجان
خورشت فسنجان جزو انواع خورش میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 4 ساعت میباشد .
خورشت فسنجان را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
نکاتی مهم درباره فسنجان
- این خورش نیاز به صبر و حوصله زیادی داره و باید تو انجام مراحل همه نکات را رعایت کنید تا یک فسنجان خوشمزه را درست کنید.
- برای اینکه غذا طعم بهتری داشته باشه بهتره اول پیاز را کمی تفت دهید و سپس گردو را به آن اضافه کنید.
- مرغ ها را در زمان ذکر شده به خورش اضافه کنید اگر آن ها را زودتر بریزید موجب وارفتن مرغ ها میشود.
- مرغ ها را قبل از اضافه کردن حتما حسابی سرخ کنید تا داخل خورش وا نرود.
- اضافه کردن مقداری شکر خورش را خوشرنگ و براق میکند و از سیاه شدن آن جلوگیری میکند پس آن را فراموش نکنید.
- میزان ترشی و شیرینی خود را بسنجید و مقدار آن را با ذائقه خود کم و یا زیاد کنید تا طعم دلخواهتان بدست آید.
فواید گردو:
گردو دارای مس می باشد بنابراین به جذب آهن در بدن کمک می کند.
از دیگر مزایای گردو کمک به بهبود خواب در افراد است، زیرا این ماده غذایی حاوی ملاتونین هورمونی است که باعث تنظیم خواب میشود.
گردو خون ساز و تصفیه کننده خون است.
گردو درمان کننده بیماریهای ریوی است.
گردو مسکن دل پیچه است.
اگر از گردو و عسل و مربا درست کنید برای اشخاص لاغر وتقویت و تحریک نیروی جنسی مفید است.
مربای گردو ملین بوده و آپاندیس را تقویت می کند.
خوردن گردو از تشکیل سنگ کلیه و سنگ کیسه صفرا جلوگیری می کند.
خوردن گردو برای تقویت جنسی مفید است.
گردو را با انجیر و موز بخورید مقوی حواس و مغز است.
50گرم برگ گردو را در یک لیتر آبجوش ریخته و بمدت چند دققیه بجوشانید این جوشانده برای شست و شوی زخم ها و التیام انها بسیار مفید است .
منبع: نمناک
منبع: نمناک