دستپخت ویژه ایرانی

طرز تهیه آبمیوه آبنباتی

آبمیوه آبنباتی یکی از نوشیدنی ها و دسرهای بسیار خوشمزه و جذابی است که برای پذیرایی از مهمان ها مناسب است شما میتوانید آبمیوه آبنباتی را به راحتی در منزل تهیه کرده و از مهمان های خود پذیرایی کنید.

 

مواد لازم برای آبمیوه آبنباتی:

  • نکتار انبه: دو پیمانه 
  • ژله لیمویی: یک بسته
  • آب جوش: یک پیمانه 
  • آب پرتقال: 3.5 پیمانه 
  • عسل: دو قاشق غذاخوری
  • آب‌نبات: در صورت تمایل
  • خامه فرم گرفته: یک پیمانه 



طرز تهیه آبمیوه آبنباتی:

برای تهیه این آبمیوه ابتدا ژلاتین را در کاسه ای بریزید و روی آن یک پیمانه آب جوش اضافه کنید و هم بزنید تا ژلاتین حل شود. نکتار انبه را اضافه کنید.

مخلوط  ژلاتین را داخل پارچ بلند ریخته و روی آن را بپوشانید، سپس به یخچال منتقل کنید تا برای 2 ساعت بماند تا خودش را بگیرد ولی زیاد سفت نشود.

 در این مرحله به آرامی آب پرتقال را روی ژلاتین بریزید، در یک کاسه بزرگ، خامه فرم گرفته و عسل را با هم مخلوط کنید.

با همزن برقی با سرعت بالا هم بزنید تا پف کند، سپس مخلوط خامه را با قاشق روی آب پرتقال بریزید. در
صورت تمایل می توانید آب نبات خرد شده روی آن بپاشید.

 

خواص آب پرتقال:

  1. آب پرتقال موجب کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی میشود.
  2. خوردن آب‌ پرتقال سطح کلسترول بد خون – LDL- را کاهش می دهد.
  3. خوردن آب ‌پرتقال بدن در مقابل مضرات رادیکال‌های آزاد محافظت می‌کند.
  4. نوشیدن منظم آب پرتقال از پیری زودرس پیشگیری می نماید.
۰ ۰
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی