دلمه فلفل و بادمجان در فر با گوشت چرخ کرده
دلمه ی فلفل دلمه ای و بادمجان کاملا رژیمی هست و مطمئنا یکی از پرطرفدارترین غذاها دلمه ها هستند ، که در واقع به سبزیجات پر شده با مواد و توی یه سس پخته شده
میگن ، با انواع چاشنی و طعمها تهیه و سرو می گردند ، برای عزیزانی که به غذاهای گیاهی علاقه دارند انتخاب مناسبی خواهد بود البته برای لذیذ شدنش کمی گوشت چرخ
کرده نیز استفاده نمودیم.
مواد لازم :
گوشت چرخ شده ۲۵۰ گرم
برنج ۱ پیمانه پلوپز
لپه یک سوم پیمانه پلوپز
پیاز ۲ عدد
سبزی معطر ۱۵۰ گرم
سیر ۲ حبه
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق
بادمجان و فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی
کشمش و زرشک اختیاری
نمک و فلفل و زردچوبه
آبلیمو یا آبغوره
طرز تهیه :
برای مواد داخل دلمه ها برنج و لپه رو جداگانه نیم پز می کنیم ، وقتی لپه نیم پز شد آبکش میکنیم تا نفخش بره
یکی از پیازها رو تفت میدیم و بهش گوشت رو اضافه میکنیم ، فلفل و زردچوبه میزنیم یک قاشق چایخوری بهش رب میزنیم از روی حرارت برمیداریم
سبزی خورد شده و لپه و برنج نیم پز رو اضافه می کنیم
نمک و فلفلش رو میزون میکنیم و اگه دوست داشتیم زرشک و کشمش میزنیم
سبزیجاتمون رو از بالا دایره برش میدیم تا درش باشه ، توشون رو خالی می کنیم
بادمجون ها رو تلخی بگیرین و اگه کامل پوستش رو برداشتین باید سرخش کنین اما اینجوری راه راه خوشگله و نیازی به سرخ کردن نیست
از مواد میانی توی سبزیجات پر میکنیم اما خیلی فشرده و پر نمیکنیم چون برنج کامل که میپزه قد میکشه و شکل دلممون خراب میشه
برای سسش پیاز رو سرخ می کنیم و نمک و فلفل و زردچوبه میزنیم و بعد رب گوجه رو اضافه میکنیم ، دو لیوان آب میریزیم و میذاریم قل که زد سبزیجات رو توش میچینیم و روی حرارت کم با در بسته میذاریم بپزه ، برای گوجه درب تابه باز باشه تا ترک نخوره
میتونیم توی فر هم با ۱۸۰ درجه بذاریم با در باز کمی تنوری میشه و خوشمزه
باید آبش کشیده بشه و کمی سس بمونه کافیه ، حدودا یک ساعتی طول میکشه
چند دقیقه آخر چاشنی دلخواه رو اضافه کنین ، برای سسش جای آب میتونین آب گوشت یا قلم بریزین که عالی میشه
در مطبخ من همراه ما باشید
سبزی دلمه چیست؟
سبزی دلمه : نعناع ، جعفری ، شوید ، ترخون
باز ترکیب مقدار مواد دسخت خودتونه و مطابق میلتون آماده کنین
منبع: آشپزخانه ها