آموزش ویژه تهیه دنت خانگی «شکلات »
شکلات به خوراکیهای مشتق از کاکائو گفته می شود. این ماده خوراکی پر طرفدار و انرژی زا، بطور معمول از ترکیب شیر،شکر، کره کاکائو و پودر کاکائو با نسبتهای متفاوت
ساخت میشود
دنت یکی از دسرهایی هست که همۀ و مخصوصا بچه ها عاشق آن میباشند.
نوعی دسر که طعم های متنوعی از میوه های گوناگون گرفته تا انواع شکلاتی و کاراملی را شامل می شود. اما طعم شکلاتی آن یک چیز دیگر هست.
دنت یکی از دسرهایی هست که همۀ و مخصوصا بچه ها عاشق آن میباشند.
نوعی دسر که طعم های متنوعی از میوه های گوناگون گرفته تا انواع شکلاتی و کاراملی را شامل می شود.
اما طعم شکلاتی آن یک چیز دیگر هست. به شما توصیه می کنیم که این نوع دنت که طعمش با طعم دنت های کارخانه ای مو نمیزند را حتما امتحان کنید.
مواد نخست دنت خانگی :
پودر کاکائو 40 گرم «حدود یک سوم پیمانه»
شیر 1 پیمانه
نشاسته ذرت 3-4 قاشق غذاخوری «بسته به غلظت دلخواه»
وانیل 1 قاشق چایخوری
خامه 120 گرم
شکر 60 گرم
این دستور به دفعات امتحان شده و طعم و مزه و قوامش خیلی خیلی شبیه دنت کارخونه ای هست :»
طرز تهیه دنت خانگی :
1- ابتدا تو یه کاسه، شکر، وانیل، کاکائو و نشاسته ذرت رو باهم مخلوط می کنیم و شیر و خامه سرد رو به تدریج اضافه و مخلوط میکنیم تا جایی که گلوله ای تو مخلوطمون باقی
مشابه.
2- مخلوط رو به یک ظرف روی حرارت منتقل می کنیم «برای من که تو این مرحله ظرف پهن راحت تره چون اگه گلوله بشه راحت تر میشه کنترلش کرد» و مرتب هم میزنیم.
«هرچقدر هم مرتب هم بزنیم ممکنه گلوله تشکیل بشه که میتونیم آخر سر از صافی یا الک ردش کنیم».
3- بعد از این که به غلظت ایده آل رسید از رو حرارت برش میداریم و میذاریم خنک شه. سپس چند ساعت تو یخچال میذاریم تا آماده خوردن بشه. نوش جان.
منبع: بیاتوصفا