مواد لازم برای ساندویچ مرغ با سیب زمینی کبابی
- سینه مرغ :2 عدد
- سیب زمینی تازه و کوچک:700 گرم
- پیاز قرمز کوچک :یک عدد
- پنیر موتزارلای تازه:4 ورقه
- سس مایونز برای سرو غذا :4 قاشق چایخوری
- شاهی تازه برای سرو غذا :به میزان کافی
- نان همبرگر:4 عدد
- برگ های جعفری تازه، برای سرو غذا :به میزان کافی
- نمک و فلفل آسیاب شده :به میزان کافی
- روغن زیتون بکر :3 قاشق سوپخوری
طرز تهیه ساندویچ مرغ با سیب زمینی کبابی
ابتدا پیاز و سیب زمینی را پوست گرفته و به شکل حلقه ای برش بزنید ، سپس آن ها را داخل سینی فری که از قبل چرب کرده اید بچینید.
روی سیب زمینی و پیازها را با روغن چرب کرده و کمی نمک و فلفل بپاشید، سینی را برای نیم ساعت داخل فری که با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید.
سینه مرغ را تکه تکه کرده و استخوان و پوست آن را درآورید ، سپس کمی بکوبید تا پهن و نازک شود.
تابه ای را روی حرارت قرار داده و کمی روغن بریزید تا داغ شود ، حالا مرغ ها را داخل روغن تفت دهید. در ادامه کمی نمک و فلفل بزنید و اجازه دهید مرغ ها سرخ شده و بپزد.
بعد از اینکه همه اطراف مرغ ها بخوبی سرخ شد روی هر کدام یک ورق پنیر قرار داده و در تابه را ببندید تا پنیر آب شود.
تکه های مرغ را از تابه خارج کرده و هر کدام را روی یک تکه نان قرار دهید، سپس شاهی و جعفری را بچینید .
سیب زمینی و پیاز های کبابی را از فر خارج کرده و روی هر تکه مرغ لایه ای از آن ها را قرار داده و با سس مایونز سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد ساندویچ مرغ
ساندویچ مرغ جزو ساندویچ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
ساندویچ مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک