مواد لازم خورش آلو اسفناج
طرز تهیه خورش آلو اسفناج خوشمزه و مجلسی:
برای تهیه خورش آلواسفناج ابتدا یک کیلو اسفناج را پاک کرده و بعد از شستن کنار بگذارید تا آبش برود. در این میان گوشت را خرد کرده و به همراه پیاز خوب تفت دهید تا تغییر رنگ دهد سپس ادویه ها را افزوده و مقداری آب بریزید تا بجوشد بعد از اینکه جوشید شعله را کم کنید تا گوشت بخوبی بپزد.
در این فاصله اسفناج پاک شده را کمی خرد کنید و در روغن تفت دهید.
وقتی گوشت کاملا پخته شد ، اسفناج را به آن اضافه کنید و کمی نمک و فلفل هم داخل خورشت بریزید تا مزه دار شود.
بعد از اینکه خورشت جا افتاد ، از روی حرارت بردارید.
نکاتی جهت خوشمزه کردن خورش آلو اسفناج
- خورش آلو اسفناج را هم می توان با گوشت و هم با مرغ تهیه کرد و بعضی ها از گوشت چرخ کرده نیز استفاده می کنند.
برخی از افراد با توجه به ذائقه خانوادگی اضافه کردن شکر و شیرین شدن خورش را به ترش بودن ترجیح میدهند و برخی از مقدار بیشتری چاشنی ترش کننده استفاده میکنند.
آلو اسفناج را با رب اناز نیز می توانید تهیه کنید.
استفاده از زعفران در خورش به خوشمزه تر شدن آن کمک زیادی میکند.
اگر آلو اسفناج ترش را ترجیح میدهید از آلوچه جنگلی استفاده کنید.
اضافه کردن ۴ تا ۵ قاشق آبلیمو به همراه مقدار کمی شکر به خورش آن را بسیار خوشمزه تر میکند.همچنین به جای ابلیمو میتوانید از ۲ تا ۳ عدد لیمو عمانی هم در خورش استفاده کنید.
این خورش شباهت ظاهری زیادی به خورش قورمه سبزی و خورش کرفس دارد و برای مهمانی مناسب می باشد.
در مطبخ من همراه ما باشید
نکات تکمیلی در مورد خورش آلو اسفناج
خورش آلو اسفناج جزو انواع خورش میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
خورش آلو اسفناج را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .
خواص اسفناج:
- اسفناج در کاهش وزن و لاغری تاثیر زیادی دارد .
- اسفناج برای سم زدایی بدن مفید است.
- برای سلامت چشم ها حتما اسفناج بخورید.
- اسفناج استخوان ها را تقویت کرده و فشار خون را کاهش می دهد.
- اسفناج برای درمان جوش های پوستی مفید است.
- اسفناج سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و به جوان سازی پوست کمک میکند.
منبع : نمناک