دستپخت ویژه ایرانی

طرز تهیه ترشی آلبالو خانگی

ترشی آلبالو

ترشی آلبالو یکی از ترشی های خوشمزه و فصلی مخصوص تابستان است که برخی از کدبانوهای آینده نگر ایرانی، تابستان این ترشی خوشمزه را تهیه می کنند و در فصل 

زمستان و شب یلدا از این ترشی رونمایی می کنند و از اعضای خانواده و میهمانهای ویژه دل می برند.

دوستان عزیز با ما همراه باشید تا طرز تهیه ترشی آلبالو را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم جهت تهیه ترشی آلبالو:

آلبالو ۲ کیلو

سرکه ۱۵ لیوان

نمک به مقدار کافی

ترشی آلبالو

 

در مطبخ من همراه ما باشید

طرز تهیه ترشی آلبالو:

دُم آلبالوها را می گیریم، آنها را می شوییم. می گذاریم کاملا آب آلبالوها برود و خشک شود. بعد آنها را در شیشه ریخته، سرکه و نمک را روی آلبالو می ریزیم.  سرکه باید

 مقداری باشد که روی آلبالوها را بگیرد بعد درب شیشه را می بندیم و در جای خنک نگه داری می کنیم. ترشی آلبالو بعد از دو هفته قابل استفاده می شود.

منبع: ژولی پولی

۰ ۰
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی