بستنی سنتی زعفرانی در خانه
با سلام به بیتاپی های عزیز، با آموزش درست کردن بستنی سنتی زعفرانی در خدمت شما هستیم.
آموزش درست کردن بستنی سنتی برای ۷ نفر
مواد لازم
شیر پر چرب ۴ لیوان
خامه ۱۰۰ گرم
گلاب ۱/۲ لیوان
ثعلب ۲ قاشق چای خوری
شکر ۲ لیوان
خلال پسته و زعفران مقداری
طرز تهیه بستنی سنتی
۱- ابتدا خامه را داخل کیسه نایلونی بریزید و بسیار نازک پهن کنید سپس داخل فریزر قرار دهید تا خامه یخ بزند مثل بستنی سنتی .
۲- شیر را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید سپس حرارت را ملایم کنید و مقداری زعفران دم کرده و گلاب را اضافه کنید.
رنگ بستنی پس از بسته شدن روشن تر میشود پس زعفران بیشتری اضافه کنید.
ثعلب و شکر را با هم خوب مخلوط کنید
۳- سپس قاشق قاشق به شیر اضافه کنید و هم بزنید تا شکر و ثعلب حل شوند و مایه بستنی سنتی غلیظ شود.
شکر و ثعلب را باید کم کم اضافه کنید تا مایه بستنی سنتی یکدست شود.
۴- مایه بستنی سنتی را از روی حرارت بردارید و داخل کاسه ای بریزید سپس کاسه را روی یخ قرار دهید.
۵- بستنی سنتی را با همزن بزنید تا خودش را بگیرد و کمی کشدار شود سپس ظرف بستنی سنتی را داخل فریزر قرار دهید.
پس از ۳۰ دقیقه بستنی سنتی را از فریزر خارج کنید و با همزن بزنید تا کشدار شود و مجدد داخل فریزر قرار دهید.
این عمل را ۵ بار انجام دهید.
۶- پس از اینکه ۵ بار بستنی را داخل فریزر گذاشتید و آماده شد.
باید خامه های یخ زده را تکه تکه کنید و بهمراه خلال پسته به بستنی سنتی اضافه نمایید
۷- بستنی سنتی را به مدت حداقل ۵ ساعت داخل فریزر قرار دهید تا آماده شود.
روی بستنی سنتی شیره آلبالو یا آبلیمو یا کاکائو بریزید و سرو کنید.
در مطبخ من همراه ما باشید
سایر نکات بستنی سنتی زعفرانی
ثعلب گیاهی است پایا و چندساله و دارای گلهای خوشهای و برگهای پهن طعم آن کمی شیرین، لزج و کمی تند است .
از پیاز این گیاه بعد از خشک و پودر کردن برای بستنی سنتی استفاده می شود زیرا این گیاه دارای مواد نشاسته ای می باشد.
اینم آموزش درست کردن بستنی سنتی در خانه با طعم زعفران
امیدوارم مورد پسندتون واقع شده باشد.
منبع: بیتاپ