دستپخت ویژه ایرانی

طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی دوبل

طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی دوبل

 
 

مواد لازم برای 12 عدد کیک شکلاتی

 

کره نرم 180 گرم

شکر دانه ریز 180 گرم

اسانس وانیل یک قاشق چایخوری

آرد 225 گرم

بیکینگ‌پودر یک و یک‌دوم قاشق چایخوری

پودر کاکائو  2 قاشق سوپخوری

شیر 125 میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه)

نوتلا به میزان لازم

کرم گاناش به میزان لازم

در مطبخ من همراه ما باشید

 

طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی دوبل

 

کره، شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید.

آن‌گاه مواد خشک را با هم مخلوط و الک کنید و آن را همراه با شیر بطور یک در میان، درون مایة تخم‌مرغی بریزید و مخلوط کنید.

سپس مایه فراهم کرده را در قالب‌های مافین دارای کپسول‌های کاغذی بریزید به گونه‌ای که یک سوم از سر قالب‌ها خالی بماند!

حالا کاپ کیک‌ها را به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. همینکه کاپ کیک‌ها خنک شدند، نوتلا را وسط کاپ کیک‌ها تزریق کنید و 

رویشان را با کرم گاناش بیارائید.

 

یادآوری: برای تهیه کرم گاناش، 200 گرم خامه را گرم کنید و  350 گرم شکلات خرد کرده به آن بیفزائید و هم بزنید تا شکلات در خامه آب شود. آن‌گاه 50گرم کره به آن بیفزائید و مخلوط کنید.

سپس کرم را در یخچال بگذارید تا سفت شود و بعد آن را با همزن برقی بزنید تا سبک و اندکی کمرنگ شود.

منبع: شور و شیرین

۰ ۰
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی