دسر کرم کارامل
دسر کرم کارامل یکی از دسرهای معروف فرانسوی است. اجزای تشکیل دهنده این دسر لذیذ شکر، خامه پرچرب، شیر، اسانس وانیل و تخم مرغ است. این دسر در فرانسه
بسیار پر طرفدار می باشد و به تازگی در بین مردم ایران هم محبوب شده است. کارامل بیش از ۶۰۰۰ افزودنی در صنایع مواد غذایی بکار میرود که بیشتر آنها طعمدهندههای
طبیعی و مصنوعی و بقیه شامل انواع رنگ دهنده، نگهدارنده، آنتیاکسیدان، غلیظ کننده، شیرینکننده و سایر موارد میباشند. طرز تهیه این دسر کرم مدرن بسیار ساده و راحت
است. لطفا تا پایان این رسپی با ما همراه باشید.
طرز تهیه دسر کرم کارامل
در این مطلب از مجموعه آموزش کامل دسرها شما را با طرز تهیه دسر کرم کارامل آشنا میکنیم. یکی از اصیل ترین دسرهاست که در مهمانیها و مجالس و مراسم مهم این دسر
را سرو می کنند. امیدوارم از تهیه و میل آن نهایت لذت را ببرید. اگر به آشنایی با نحوه تهیه دسر با طعم کارامل تمایل دارید لطفا به مطالب طرز تهیه پودینگ کاراملی وطرز تهیه
کیک کاراملی و طرز تهیه چیز کیک کاراملی و طرز تهیه پودینگ خرما با سس کارامل و طرز تهیه مسقطی کاراملی سر بزنید.
مواد لازم طرز تهیه دسر کرم کارامل
مواد لازم مقدار مورد نیاز
شکر ۱ و ۱/۴ فنجان
خامه پر چرب ۳۰۰ میلی لیتر
شیر ۱ و ۱/۲ فنجان
اسانس وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۶ عدد
طرز تهیه دسر کرم کارامل خوش طعم
برای تهیه دسر کرم کارامل خوشمزه ابتدا فر را روشن کنید و تا دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
۳/۴ فنجان از شکر را به همراه ۱ فنجان آب در یک شیر داغ کن یا قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت کم قرار دهید.
به مدت ۵ دقیقه آن را حرارت دهید و با قاشق مرتب هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.
حرارت را زیاد کنید تا مایه به جوش بیاید.
قاشق را کنار بگذارید و بدون آنکه مایه را هم بزنید اجازه دهید به مدت ۵ الی ۸ دقیقه بجوشد تا طلایی رنگ شود.
سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و ۳ دقیقه کنار بگذارید تا کمی خنک بشود و از جوش بیفتد.
مایه کاراملی را به میزان مساوی در ۶ ظرف رامکین یا ۶ فنجانِ مناسب فر بریزید و آن ها را کناری بگذارید.
در قابلمه دیگری خامه، شیر و اسانس وانیل را بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.
به مدت ۶ الی ۹ دقیقه آن را حرارت دهید و هم بزنید تا آنکه از کناره ها شروع به جوشیدن و حباب زدن کند.
قابلمه را از روی حرارت بردارید.
تخم مرغ ها و باقیمانده شکر را در کاسه ای بریزید و با همزن دستی یا برقی آنقدر هم بزنید تا کمرنگ و کرمی شود.
مخلوط خامه ای را آرام به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید.
زمانیکه مایه یکدست و روان شد آن را به میزان مساوی در رامکین ها بریزید.
سپس قالب های کرم کارامل را در یک سینی فر لبه دار بچینید.
برای تزیین دسر میتوان از خامه، توت فرنگی و شاتوت استفاده کنید.
در مطبخ من همراه ما باشید
نکات طلایی در مورد دسر کرم کارامل
کرم کارامل جزو دسر- کرم و موس می باشد.
زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه می باشد.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰ دقیقه می باشد.
توجه داشته باشید: با توجه به اینکه تامین کننده ویدئو سایت نماگرد نیست، بنابراین امکان تفاوت جزئی بین مراحل کار توضیح داده شده و ویدئو آموزشی وجود دارد و ویدئو
آموزشی صرفا جهت آشنایی بیشتر قرار داده شده است. امیدواریم از این آموزش استفاده کرده و دسر کرم خوش طعمی را برای اعضای خانواده خود فراهم نمایید.
منبع: نماگرد