دستپخت ویژه ایرانی

طرز تهیه مرغ شکم پر خوشمزه و مجلسی

مرغ شکم پر

مرغ پاک شده رو شسته و از داخل شکمش چند جاشو چاقو می زنیم! ولی نباید ضربه خیلی عمیق باشه و پوست مرغ آسیب ببینه! 

تو یه ظرف گنده مخلوطی از پیاز خرد شده + نمک+ فلفل+ آبلیمو درست می کنیم و مرغ رو برای مزه دار شدن داخل مایه می غلتونیم!

 (بهتره یک شب و حداقل 2 ساعت مرغ داخل این مواد باشه!)


وقتی موعد پخت مرغ می رسه... 2 قاشق غذاخوری رب گوجه + کمی کره + نمک + زعفران دم کرده رو تفت می دیم و شعله رو خاموش می کنیم. از این سس داخل شکم مرغ پر می کنیم. دقت کنین که به پوست مرغ نخوره چون رب باعث تیره شدن رنگ مرغ میشه.

ما بقی فضای داخل شمک مرغ رو با هویج درسته (یا می تونین خرد کنین!) + آلو بخارا + گوجه فرنگی درسته + گردو پر می کنیم.

و اما پوست مرغ! روی پوست مرغ رو فقط و فقط زعفران دمکرده بمالید. (با برس بمالید تا یکنواخت همه جای پوست رو آغشته کنه.)

حالا پاهای مرغ رو با نخ قرقره می بندیم! 

فر رو با دمای 200 درجه سانیگراد گرم کنید.

داخل یه ظرف لبه بلند (نه خیلی بلند...یعنی سینی تخت نباشه!) نصف لیوان آب می ریزیم و ته ظرف هم سیب زمینی ورقه شده می چینیم تا مرغ روی اونا قرار بگیره و نچسبه یه وقت! یه کم کرفس و پیاز هم اگه خواستین بندازین تو آب تا بخارش به مرغ بخوره! 

حالا ظرف رو داخل فر می ذاریم و با دمای 200 درجه به مدت 2 ساعت می پزیم!

عالی میشه! 

آخر سر آب داخل ظرف تموم میشه و آب مرغ هم به خورد سیب زمینی ها رفته... 

منبع: نو عروس

۰ ۰
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی