یکی از انتخابهای خوب غذایی برای افطار و سحر سوپ است. سوپ ها انواع مختلفی دارند و سوپ حریره یکی از آنهاست.این سوپ غذایی کامل است که میتوانید آن را هم برای افطار و هم برای سحری استفاده کنید. میزان غلظت آن را با توجه به ذائقهی خودتان تنظیم نمایید.
مواد لازم برای سوپ حریره:
- گوشت بره 200 گرم
- زردچوبه یک قاشق چایخوری
- فلفل سیاه یک و نیم قاشق چایخوری
- پودر دارچین یک قاشق چایخوری
- پودر زنجبیل ربع قاشق چایخوری
- کره دو قاشق غذاخوری
- کرفس خرد شده سه چهارم فنجان
- پیاز سفید خرد شده یک عدد
- پیاز قرمز خرد شده یک عدد
- گشنیز تازه نصف فنجان
- گوجه فرنگی خرد شده 300 گرم
- آب هفت فنجان
- عدس گلستان سه چهارم فنجان
- نخود 200گرم
- ورمیشل 70 گرم
- تخم مرغ (زده شده) دو عدد
- لیمو یک عدد
طرز تهیه:
گوشت، زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین، زنجبیل، کره، کرفس، پیاز و گشنیز را در یک قابلمه ریخته و روی حرارت کم قرار دهید. هر پنج دقیقه یک بار آن را هم بزنید.
سپس گوجه فرنگی را افزوده و بگذارید به مدت 15 دقیقه دیگر روی حرارت بماند. رب گوجه، آب و عدس را افزوده و بگذارید به جوش بیاید.
سپس حرارت را کم کرده، در آن را گذاشته و اجازه دهید دو ساعت بپزد. 10 دقیقه قبل از سرو غذا، حرارت را زیاد کرده و نخود پخته و رشته فرنگی را در سوپ بریزید.
در مطبخ من همراه ما باشید
تخم مرغها و آبلیمو را به آن افزوده و بگذارید یک دقیقه بپزد.روی سوپ را با گشنیز خرد شده تزیین کنید. به این ترتیب سوپ آماده سرو می شود.