دستپخت ویژه ایرانی

طرز تهیه سوپ حریره ویژه ماه رمضان

یکی از انتخاب‌های خوب غذایی برای افطار و سحر سوپ است. سوپ ها انواع مختلفی دارند و سوپ حریره یکی از آنهاست.این سوپ غذایی کامل است که می‌توانید آن را هم برای افطار و هم برای سحری استفاده کنید. میزان غلظت آن را با توجه به ذائقه‌ی خودتان تنظیم نمایید. 

مواد لازم برای سوپ حریره:

 

  • گوشت بره 200 گرم
  • زردچوبه یک قاشق چای‌خوری
  • فلفل سیاه یک و نیم قاشق چای‌خوری
  • پودر دارچین یک قاشق چای‌خوری
  • پودر زنجبیل ربع قاشق چای‌خوری
  • کره دو قاشق غذاخوری
  • کرفس خرد شده سه چهارم فنجان
  • پیاز سفید خرد شده یک عدد
  • پیاز قرمز خرد شده یک عدد
  • گشنیز تازه نصف فنجان
  • گوجه فرنگی خرد شده 300 گرم
  • آب هفت فنجان
  • عدس گلستان سه چهارم فنجان
  • نخود 200گرم
  • ورمیشل 70 گرم
  • تخم مرغ (زده شده) دو عدد
  • لیمو یک عدد

طرز تهیه:

 گوشت، زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین، زنجبیل، کره، کرفس، پیاز و گشنیز را در یک قابلمه ریخته و روی حرارت کم قرار دهید. هر پنج دقیقه یک بار آن را هم بزنید.

 سپس گوجه فرنگی را افزوده و بگذارید به مدت 15 دقیقه دیگر روی حرارت بماند. رب گوجه، آب و عدس را افزوده و بگذارید به جوش بیاید.

 سپس حرارت را کم کرده، در آن را گذاشته و اجازه دهید دو ساعت بپزد. 10 دقیقه قبل از سرو غذا، حرارت را زیاد کرده و نخود پخته و رشته فرنگی را در سوپ بریزید.

در مطبخ من همراه ما باشید

 تخم مرغ‌ها و آب‌لیمو را به آن افزوده و بگذارید یک دقیقه بپزد.روی سوپ را با گشنیز خرد شده تزیین کنید. به این ترتیب سوپ آماده سرو می شود.

منبع: روز آشپزی

۰ ۰
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی