املت ها یکی از انواع غذاهایی هستند که به سرعت تهیه میشوند و برای زمان هایی که برای تیه یک وعده غذا عجله داریم مفیدند. املت ها به روش ها و با مواد مختلفی تهیه میشوند، در این مطلب قصد داریم طرز تهیه املت مدیترانه ای خوشمزه و لذیذ را به شما دوستان عزیز آموزش دهیم.
مواد لازم برای املت مدیترانه ای:
- ژامبون مرغ: 400 گرم
- گوجه فرنگی : 1 عدد
- تخم مرغ: 4 عدد
- قارچ: 4 عدد
- فلفل دلمه ای: 2 عدد
- بکینگ پودر: یک دوم قاشق چایخوری
- نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
- روغن مایع: 1 قاشق سوپخوری
آموزش طرز تهیه املت مدیترانه ای:
در مطبخ من همراه ما باشید
ابتدا فلفل دلمه را خلالی و گوجه را حلقه ای برش بزنید، سپس ژامبون ها را هم همانند گوجه ورقه کنید.
حالا 4 عدد تخم مرغ را در ظرفی بزنید تا باز شود سپس به آن نمک، فلفل، بکینگ پودر، قارچ و فلفل دلمه ای را به آن افزوده و با قاشق با هم مخلوط کنید.
تابه ای راروی حرارت قرار داده روغن را درون تابه گرم کنید. یکی در میان گوجه فرنگی و ژامبون را داخل تابه بچینید تا تابه پر شود. سپس مواد تخم مرغی را داخل تابه ریخته و به مدت 10 تا 15 دقیقه روی حرارت ملایم با در بسته بگذارید تا خودش را بگیرد.
در مطبخ من همراه ما باشید
خواص فلفل سیاه:
- خوردن فلفل سیاه موجب سم زدایی بدن میشود.
- فلفل سیاه برای سلامت دستگاه گوارش مفید است.
- مصرف فلفل سیاه به هضم آسان غذا کمک میکند.
- برای جلوگیری ازابتلا به اسهال و یبوست فلفل سیاه بخورید.