جمعه ۵ مهر ۹۸
مربای گل محمدی یا همان گل سرخ یکی از خوشمزه ترین و خوش عطر ترین مرباهایی است که طرفداران زیادی دارد و به راحتی آماده میشود و برای سرو در صبحانه مورد استفاده قرار میگیرد.
مواد لازم برای مربای گل:
- شکر: یک کیلو
- گل: سرخ نیم کیلو
- گلاب: یک استکان
طرز تهیه مربای گل:
برای درست کردن این مربا ابتدا ها را به مدت ۲۴ ساعت در آب قرار داده و ۷ مرتبه آب آن را عوض نمائید سپس گل ها را در داخل آب ریخته به مدت ۳ تا ۴ دقیقه بجوشانید.
در این مرحله شکر را به آن افزوده و بگذارید قوام بیابد. در انتها گلاب را نیز اضافه کرده و از روی اجاق بردارید.
بعد از اینکه مربا خنک شد آن را در شیشه های درب دار بریزید و در یخچال نگهداری نمایید.
در مطبخ من همراه ما باشید
خواص گل سرخ:
- دمنوش گل محمدی برای درمان گلو درد مفید است.
- گل محمد یا همان گل سرخ موجب بر طرف کردن بوی بد دهان میشود.
- گل سرخ برای تسکین دستگاه عصبی موثر میباشد.
- دمنوش گل محمدی برطرف کننده نفخ معده است.
- تقویت کننده و برطرف کننده ناراحتیهای ریه، کلیه و تپش شدید قلب است.