ترشی آلبالو
ترشی آلبالو یکی از ترشی های خوشمزه و فصلی مخصوص تابستان است که برخی از کدبانوهای آینده نگر ایرانی، تابستان این ترشی خوشمزه را تهیه می کنند و در فصل
زمستان و شب یلدا از این ترشی رونمایی می کنند و از اعضای خانواده و میهمانهای ویژه دل می برند.
دوستان عزیز با ما همراه باشید تا طرز تهیه ترشی آلبالو را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم جهت تهیه ترشی آلبالو:
آلبالو ۲ کیلو
سرکه ۱۵ لیوان
نمک به مقدار کافی
ترشی آلبالو
در مطبخ من همراه ما باشید
طرز تهیه ترشی آلبالو:
دُم آلبالوها را می گیریم، آنها را می شوییم. می گذاریم کاملا آب آلبالوها برود و خشک شود. بعد آنها را در شیشه ریخته، سرکه و نمک را روی آلبالو می ریزیم. سرکه باید
مقداری باشد که روی آلبالوها را بگیرد بعد درب شیشه را می بندیم و در جای خنک نگه داری می کنیم. ترشی آلبالو بعد از دو هفته قابل استفاده می شود.
منبع: ژولی پولی