دستپخت ویژه ایرانی

تکنیک های تهیه سالاد سالم

۰ نظر

تهیه سالاد سالم

اگر قصد دارید سالاد مصرف کنید باید بدانید که هر سالادی مناسب خوردن نیست و باید از مواد تشکیل دهنده سالاد اطلاعاتی داشته باشید تا بتوانید سالادی تهیه کنید که مورد تایید متخصصان باشد. البته در میان ایرانی ها، ترکیب چند سبزی خام خرد و طعم دار شده با انواع چاشنی ها سالاد نامیده می شود که یا قبل از غذا، یا بعد از غذا یا به جای غذا میل می شود.

۰ ۰

10 نکته ویژه برای پخت ماکارونی مجلسی

۰ نظر

نکات پخت ماکارونی و راز خوشمزه شدن آن:

بدون شک ماکارونی یکی از غذاهای مورد علاقه ایرانی ها می باشد و کمتر کسی پیدا می شود که ماکارونی با ته دیگ سیب زمنی را رد کند و به آن واکنش نشان ندهد.برای اینکه بتوانید ماکارونی را خوشمزه و خوش فرم تهیه کنید باید نکات زیر را به خوبی رعایت کنید.

۱ ۰

نکات کلیدی پخت دونات که باید حتما بدانید

۰ نظر

نکات کلیدی تهیه دونات خانگی :

یکی از شیرینی هایی که کمتر کسی عاشقش نیست دونات است که بدون شک یکی از خوشمزه ترین   آشنا شوید.شیرینی های اختراع شده می باشد.پس ما را همراهی کنید تا با پخت یک شیرینی دونات خانگی 

نکات پخت دونات

نکات پخت دونات

مهمترین نکات تهیه دونات:

  • برای اینکه دونات به خوبی پف کند حتما تابه ای که در آن دونات ها را سرخ میکنید با ارتفاع از سطح شعله نگهداری کنید و به صورت دورانی ظرف را بچرخانید تا به خوبی دونات ها پف کند و از سوختن آن جلوگیری شود.
  • برای اینکه یک دونات با کیفیت داشته باشید حتما باید آن را در روغنی که دمای مناسبی دارد بپزید یعنی اگر روغن دمای زیادی داشته باشید روی دونات سیاه می شود و درون آن نمی پزد و اگر دمای روغن کم باشد زمان زیادی برای پخت دونات نیاز دارید که این خود باعث جذب شدن مقدار زیادی روغن به دونات می شود پس حتما دمای مناسب که حدود 180 تا 190 درجه هست را انتخاب کنید.
  • پخت هر طرف دونات باید حدود 60 ثانیه از شما زمان بگیرد اگر کمتر یا بیشتر از این زمان را برای پخت آن صرف کنید یعنی دمای روغن شما مناسب نبوده و از کیفیت دونات شما کاسته می شود پس دمای روغن را جدی بگیرید.

همچنین بخوانید:

طرز تهیه پنیر پیتزا کشدار خانگی

دستور تهیه مربای تمشک

طرز تهیه اشکنه

  • بعد از آماده شدن دونات و بعد از اینکه مقداری دونات سرد شد برای اینکه عطر خوبی بگیرند بهتر است مقدار کمی وانیل یا پودر هل را با مقداری خاک قند مخلوط کنید و روی دونات ها بریزید.
  •  حتما از خمیر مایه تازه استفاده کنید تا دونات به خوبی پف کند.
  • اگر خمیر مایه در دسترس نبود می توانید به همان اندازه از مخلوط جوش شیرین و آبلیمو استفاده کنید.
  • خمیر دونات با خمیر بقیه شیرینی ها متفاوت است و باید تا می توانید کاتر زدن آن را خیلی نزدیک به هم انجام دهید چون اگر خمیر دونات جمع شود و سپس پهن شود کیفیتش کمتر می شود پس حتما این نکته را رعایت کنید.
  • حتما زمان کافی برای استراحت خمیر دونات در نظر بگیرد چون اگر این کار را نکنید هم جلوی پف آن را می گیرد و هم باعث می شود دونات خودش را جمع کند و سفت شود.
  • اگر بعد از ور آمدن خمیر بقیه مراحل پخت دونات مانند فرم دهی را شروع نکنید و خمیر را بیش از حد استراحت دهید موقع پخت دونات بسیار به خود روغن جذب می کند و چرب می شود.
۰ ۰