دستپخت ویژه ایرانی

آموزش پختن حلیم بادمجان اصفهانی

۰ نظر

حلیم بادمجان یکی از غذاهای اصیل و پر طرفدار ایرانی است که در هر شهری از کشورمان به روش متفاوتی تهیه میشود، در این مطلب قصد داریم طرز تهیه حلیم بادمجان اصفهانی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

مواد لازم حلیم بادمجان

 

 

مواد لازم برای تهیه حلیم بادمجان اصفهانی:

  • گوشت گوسفندی: نیم کیلو
  • عدس: 1 پیمانه
  • پیاز سرخ کرده: 1پیمانه
  • بادمجان: ۱ کیلو
  • کشک زعفرانی: ۱ پیمانه
  • سیر سرخ کرده: ۱ الی ۲ قاشق غذا خوری
  • زعفران ایرانی: ۱/۲ پیمانه
  • نعناع داغ: یک چهارم پیمانه
  • روغن: به میزان لازم
  • گردوی پودر شده: برای تزیین
  • سیر تازه: ۲ حبه
  • نمک ، فلفل ، دارچین و زرد چوبه: به مقدار لازم

۰ ۰

۵ غذایی که هرگز نباید در زودپز پخته شوند!

۰ نظر

بسیاری از افراد، خصوصا آنان که مشغله کاری زیادی دارند، در زمینه آشپزی به وسیله‌ای مانند زودپز علاقه‌مند هستند. با توجه به امکانات و قابلیت‌های این وسیله، به نظر می‌رسد که می‌توان هر غذایی را در زودپز آماده کرد، اما در واقعیت چنین چیزی امکان‌پذیر نیست. درواقع، بعضی از غذاها را هرگز نباید در زودپز آماده کنید، چون اقدام به چنین کاری به دو حالت احتمالی منجر می‌شود: تلف کردن وقت و همچنین مواد غذایی اولیه، و به خطر انداختن سلامتی خودتان.

۵ غذایی که هرگز نباید در زودپز پخته شوند!

۰ ۰

مضرات و خواص کامل خربزه

۰ نظر

خربزه میوه ای شیرین، لذیذ و گواراست که انواع گوناگونی دارد.با ما همراه باشید تا با فواید، هشدارها و مضرات این میوه تابستانی آشنا شوید…

Image result for Persian melon

خواص خربزه بیشمار است و مصرف خربزه از سوی امامان نیز توصیه شده است.

۰ ۰

دستور تهیه خوشمزه ترین “دونات” خانگی

۰ نظر

طرز تهیه دونات خانگی

مواد لازمی که برای درست کردن دونات خانگی باید مهیا کنید:

  • آرد    نیم کیلو
  • شکر   100 گرم
  • خاکه قند   200 گرم
  • ماست غلیظ   1 پیمانه سرخالی
  • تخم مرغ   2 عدد
  • روغن آبکرده    100 گرم
  • دارچین   2 ق س
  • بیکینگ پودر    2 ق م
  • جوش شیرین   1/2 ق م
  • نمک    1/2 ق چ

دونات

۰ ۰

آموزش رول کردن کوکو و رولت

۰ نظر

رول کردن رولت و کوکو ها یکی از تکنیک های مهم آشپزی است

رول کردن رولت و کوکو ها یکی از تکنیک های مهم آشپزی است که برای درست کردن غذاها و دسرهایی شیک باید بدانید. اگر کوکو و رولت های شما هم هنگام رول کردن شکسته می شوند با ما همراه شوید و تکنیک های این کار را بدانید.

۰ ۰

بهترین و خوشمزه ترین غذاهای سنتی کرمان

۰ نظر

استان کرمان دارای غذاهای محلی و سنتی بسیار زیادی است که نام و آوازه این غذاها در تمام کشور پخش شده است. غذاهای سنتی کرمان دارای عطر و طعمی بی نظیر می باشند. استان کرمان دارای قدمت بسیار زیادی است و غذاهای آن نیز دارای تاریخچه هستند. در سفر به استان کرمان می توان از بهترین غذاهای سنتی کرمان میل کرد و یک خاطره خوب و بیاد ماندنی از این استان داشت. در غذاهای سنتی کرمان از ادویه های خاصی استفاده می شود که طعم این غذاها را چند برابر می کند.

غذاهای سنتی کرمان

۰ ۰

طرز تهیه مربا از گل های خوشمزه

۰ نظر

مربای گل محمدی یا همان گل سرخ یکی از خوشمزه ترین و خوش عطر ترین مرباهایی است که طرفداران زیادی دارد و به راحتی آماده میشود و برای سرو در صبحانه مورد استفاده قرار میگیرد.

Image result for ‫مربای گل سرخ‬‎

۰ ۰

طرز تهیه فلافل

۰ نظر

مواد لازم برای تهیه فلافل:

نخود  300 گرم
 پیاز  1 عدد
 جعفری  نصف استکان
 سیر 3 حبه
آرد نخودچی 2 قاشق غذا خوری
فلفل سیاه 1 قاشق چاای خوری
زیره سبز 1 قاشق چاای خوری
تخم گشنیز 1 قاشق چاای خوری
تخم مرغ 1 عدد (درصورت تمایل)
نمک به میزان لازم

 

۰ ۰

آموزش طرز تهیه پودینگ شکلاتی

۰ نظر

پودینگ ها از ساده ترین و خوشمزه ترین دسرهایی هستند که به راحتی در منزل قابل تهیه هستند، ما در این مطلب طرز تهیه پودینگ شکلاتی را آماده کرده ایم تا شما بتوانید به راحتی در منزل این پودینگ شکلاتی خوشمزه را به صورت مرحله به مرحله درست کنید.

پودینگ شکلاتی ، طرز تهیه و پخت پودینگ شکلاتی ساده و خوشمزه و مجلسی در منزل

 

 

مواد لازم برای تهیه پودینگ شکلاتی:

  • شیر : 2 لیوان
  • شکر: نصف لیوان
  • کره: 25 گرم
  • پودر کاکائو: 3 قاشق غذاخوری
  • پودر ژلاتین: 2 قاشق غذاخوری
  • نشاسته ذرت: 3 قاشق غذاخوری
  • نسکافه: 1 قاشق غذاخوری

۰ ۰

صبحانه سالم و رژیمی

۰ نظر

صبحانه سالم و رژیمی

در این مطلب برای کسانی که رژیم گرفته اند و به دنبال غذاهای کم کالری هستند طرز تهیه چند صبحانه بسیار ساده و کم کالری اما پرانرژی را آموزش داده ایم.

۰ ۰