دستپخت ویژه ایرانی

آموزش درست کردن سالاد فصل خوشمزه

۰ نظر

سالاد فصل یکی از ساده ترین و در عین حال خوشمزه ترین سالادهای ایرانی است که در زمان کوتاه و با مواد در دسترس آماده میشود. این سالاد با خیار، کلم ، هویج ، گوجه و... تهیه و با آب لیمو و سس مایونز سرو میشود.

 

 

مواد لازم برای تهی سالاد فصل:

  • خیار :   3 عدد
  • هویج :   2 عدد
  • کاهو تازه: ۲ عدد
  • کلم برگ قرمز: ۱ عدد کوچک
  • کلم برگ سفید: ۱ عدد کوچک
  • سس مایونر:    به میزان لازم
  • نمک:    به میزان لازم
  • شکر:    به میزان لازم
  • آبلیمو:    به میزان لازم

۰ ۰

طرز تهیه خورشت قیمه با مرغ

۲ نظر

خورش قیمه یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که به روش های متفاوتی تهیه و سرو میشود، در این مطلب قصد داریم طرز تهیه خورش قیمه با مرغ را به شما دوستان عزیز آموزش دهیم که طعم و مزه بسیار لذیذی دارد.

مواد لازم برای تهیه خورش قیمه با مرغ:

  • سینه مرغ: 1 عدد کامل
  • سیب‌زمینی: 2 عدد
  • لیمو عمانی: 3 عدد
  • پیاز: 1 عدد
  • لپه: 100 گرم
  • روغن: به مقدار لازم
  • رب گوجه فرنگی: 1  ق غ
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم

۰ ۰

آموزش نان اتمی ترکیه

۰ نظر

نان اتمی یکی از غذاهای فست فودی ترکیه ای است که با ترکیب سوسیس، تخم مرغ و پنیر پیتزا و... تهیه میشود. این غذا به سرعت و به راحتی آماده میشود و طعم بینظیری دارد.

 

مواد لازم برای تهیه نان اتمی ترکیه :

  • سوسیس: ۱۰ حلقه
  • پنیر پیتزا: ۸ ورق
  • کالباس: ۶ ورق
  • نان باگت: نصف عدد
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • کره: ۱ قاشق غذا خوری
  • روغن زیتون: 1 ق غ
  • سس کچاپ، جعفری، آویشن، پاپریکا: به مقدار لازم

۰ ۰

طرزتهیه “کوکوسبزی” به صورت خیلی حرفه ای و مجلسی

۰ نظر

مواد لازم برای تهیه کوکو سبزی :

  • سبزی (گشنیز،ترخون،ریحان،تره،پیازچه،جعفری ،شوید) :2 لیوان
  • تخم مرغ : 4 عدد
  • پیاز رنده شده یا نگینی : 1 عدد
  • گردوی خرد شده :4 قاشق غذا خوری
  • نمک ، فلفل ، زردچوبه :به میزان لازم
  • روغن حیوانی : 1 قاشق چایخوری تا1 قاشق مربا خوری

کوکوسبزیکوکوسبزی

۰ ۰

مثل یک مادربزرگ ایتالیایی پِستو درست کنیم

۰ نظر

پستو سبز و قرمز، سُس خوشمزه، دلنشین و دوست‌داشتنی ایتالیایی است که به شکل سنتی با همین کوبیدن‌ها و لهیدن‌ها در هاون درست می‌شود. هرچند شاید این روزها دستگاه‌های برقی جلوی همان چند کالری سوزاندن را برای کوبیدن مواد پر کرده‌ باشند اما می‌گویند ایتالیایی‌های سنتی همچنان پستو را در همین هاون‌های بزرگ و قدیمی‌شان درست می‌کنند.

پستو  چند ماده ساده دارد و در ۱۰ دقیقه آماده می‌شود؛ یکی از بهترین هم‌نشین‌های پاستا، نان و ساندویچ. برای یک عصرانه با دوستانی بهتر از آب روان یا همراه با نوشیدنی خنک در یک عصر و شب گرم تابستانی، پستو یک آرام‌بخش است، یک کار راه‌انداز ساده و سالم و غذایی با عطر و بوی ریحان که هوش از سر آدم می‌برد.

سس پستو

 

۰ ۰

آموزش درست کردن “باقالی پلو” فوق العاده خوشمزه

۰ نظر

طرز تهیه باقالی پلو مجلسی

 مواد لازم برای تهیه باقالی پلو با ماهیچه یا گردن گوسفند

  • ماهیچه یا گردنگوسفندی با استخوان :3 عدد
  • پیاز خلالی شده :2 عدد
  • سیر رنده شده :3 حبه
  • برگ مو :3 عدد
  • پودر پاپریکا :1 ق چ
  • فلفل سیاه :نصف ق چ
  • جوز هندی :نصف ق چ
  • زعفران دم کرده :3 ق غ
  • نمک :به میزان لازم

باقالی پلو

باقالی پلو

۰ ۰

طرز تهیه املت مدیترانه ­ای

۰ نظر

املت ها یکی از انواع غذاهایی هستند که به سرعت تهیه میشوند و برای زمان هایی که برای تیه یک وعده غذا عجله داریم مفیدند. املت ها به روش ها و با مواد مختلفی تهیه میشوند، در این مطلب قصد داریم طرز تهیه املت مدیترانه ای خوشمزه و لذیذ را به شما دوستان عزیز آموزش دهیم.

 

 مواد لازم برای املت مدیترانه ای:

  •  ژامبون مرغ: 400 گرم
  • گوجه ­فرنگی : 1 عدد 
  • تخم ­مرغ: 4 عدد 
  • قارچ: 4 عدد
  • فلفل­ دلمه ­ای: 2 عدد
  • بکینگ ­پودر: یک ­دوم قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
  • روغن مایع: 1 قاشق سوپخوری

 

۰ ۰

طرز تهیه “کوفته قلقلی” با گوشت چرخ کرده

۰ نظر

مواد لازم برای کوفته قلقلی

  • گوشت چرخ کرده 300 گرم
  • گوجه خرد شده 2عدد
  • پیاز درشت 1 عدد متوسط
  • پیاز ریز 1عدد 
  • تخم مرغ 1 عدد
  • آرد نخود چی 300 گرم
  • رب گوجه فرنگی  به مقدار لازم
  • آب به میزان کافی
  • روغن  سرخ کردن بمقدار لازم
  • آبلیمو به مقدار لازم 
  • نمک ، فلفل و زرد چوبه به میزان لازم

 

کوفته قلقلی

۰ ۰

اسامی عجیب و غریب در منوی رستوران ها و کافی شاپ ها!

۰ نظر

 اسم های عجیب در منوی رستوران ها و کافی شاپ ها

باشگاه خبرنگاران:اسامی عجیب و غریب در منوی رستوران ها و کافی شاپ ها به مرحله ای رسیده که تا زمان خوردن آن متوجه نمی شوید چه چیزی سفارش داده اید.اسامی عجیب و غریب منوی کافی شاپ

اسامی عجیب و غریب منوی کافی شاپ

کافی شاپ

در حالی که به تازگی و بعد از تلاش های فراوان، تحقیقات درباره تفاوت «موکا»، «اسپرسو»، «قهوه ترک» و «قهوه فرانسه» به پایان رسیده بود، با معضل جدیدی روبه رو شدم و آن «دمنوش دلبر»، «نوای سحرآمیز»، «باغ وحش شیشه ای»، «در انتظار گودو» و ... در منو های جدید بعضی از کافی شاپ ها و رستوران هاست. 

۰ ۰

با این روش خوشمزه ترین “زیتون پرورده” را درست کنید!

۰ نظر

درست کردن اصولی زیتون پرورده

زیتون پرورده از محصولات زیرشاخه زیتون می باشد که در کنار سفره ها می تواند به یک خوراکی فوق العاده دوست داشتنی تبدیل شود که ما بر این اساس برای شما طرز تهیه اصلی و اصولی زیتون پرورده را آماده کردیم تا شما نیز بتوانید این خوراکی کنار غذای خوشمزه را در سفره هایتان داشته باشید.زیتون پرورده

زیتون پرورده

مواد لازم زیتون پرورده

مواد لازم اندازه
زیتون 1کیلوگرم
رب انار 1 ق غ
مغز گردو 300 گرم
آب انار نصف استکان
دانه انار نصف پیمانه
روغن زیتون 3 ق غ
سیر رنده شده 1 بوته
سبزی معطر مقداری
نمک میزان لازم
گلپر میزان لازم

زیتون پرورده

درست کردن زیتون پرورده

۰ ۰

برای رفع تلخی زیتون چه باید کرد؟

۰ نظر

راه از بین بردن و رفع تلخی زیتون

زیتون یکی از خوش مزه ترین و مفید ترین خوردنی های همراه با غذا است که لذت غذا خوردن را چندین برابر می کند و از ارزش غذایی بالایی برخودار است. گاهی برایمان پیش می آید که هنگام خرید زیتون دقت کافی را نمی کنیم و زیتون تلخ می خریم اما روش هایی وجود دارد که با استفاده از آن ها می توانید تلخی زیتون را از بین ببرید. با این بخش از نکات خانه دارینمناک همراه شوید تا راه حل از بین بردن تلخی زیتون را بیاموزید.رفع تلخی زیتون

رفع تلخی زیتون

روش های از بین بردن تلخی زیتون

زیتون معمولا در ابتدای تابستان شروع به گل دادن می کند. سپس به تدریج میوه آن تشکیل می شود و در اواخر تابستان به مرحله برداشت می رسد. ابتدا زیتون سبز کمرنگ است و به تدریج تیره شده که در اواخر پاییز رنگ آن کاملا سبز تیره می شود. جالب است بدانید که زیتون در گذشته نماد صلح و ثروت بوده است. در پرچم سازمان ملل متحد نیز از شاخه زیتون به عنوان نماد صلح استفاده شده است و به سه صورت کنسروی - شکسته و بی هسته وجود دارد.

زیتون کنسروی همان زیتون بی هسته است که مرحله روغن گیری آن انجام نشده است و از آن برای درست کردن زیتون پرورده استفاده می کنند ، از این نوع زیتون برای تزیین نیز استفاده می شود.

زیتون شکسته زیتونی می باشد که روغن گیری نشده است.

۰ ۰

روش درست کردن عدس پلو

۰ نظر

مواد لازم عدس پلو :

عدس : 1 پیمانه

گوشت چرخ کرده : 400 گرم

برنج : 3 پیمالنه

پیاز داغ : 5 ق غ

کشمش : 1 پیمانه

پیاز رنده شده : 1 عدد

کره : 1 ق غ

نمک ، فلفل و زرد چوبه : به میزان لازم

پودر دارچین : 1 ق چ

زعفران ساییده : 1 ق چ

پودر تخم گشنیر و زیره سبز : از هر کدام نصف قاشق چایخوری

راز خوشمزه شدن عدس پلو ، پخت عدس پلو

۰ ۰

دستور پخت کامل خورش آلو اسفناج خوش طعم با گوشت قرمز

۰ نظر

خورش آلو اسفناج

مواد لازم خورش آلو اسفناج

  • اسفناج :1 کیلو گرم
  • پیاز داغ :2 قاشق سوپخوری
  • گوشت گوسفند :500 گرم
  • آلو برقانی :150 گرم
  • آبلیمو یا آب نارنج :به میزان لازم
  • نمک و فلفل :به میزان لازمخورش آلو اسفناج

خورش آلو اسفناج

۰ ۰