دستپخت ویژه ایرانی

طرز تهیه “دمی گوجه”

۰ نظر

مواد لازم برای تهیه دمی گوجه:

  • برنج:1 و 1/2 پیمانه
  • گوجه فرنگی متوسط :6 عدد
  • پیاز :2 عدد پیاز
  • رب گوجه فرنگی :1 قاشق غذا خوری
  • کره :30 گرم
  • نمک، فلفل و زرچوبه :به مقدار لازم

 

دمی گوجه

۰ ۰

طرز تهیه ترشی انبه

۰ نظر

مواد لازم برای تهیه ترشی انبه

انبه سفت وسبز 2 عدد

کنسرو گوجه یا 3 عدد گوجه خرد شده

عصاره تمرهندی 1 لیوان

روغن کنجد یا هسته انگور 1 لیوان

سیر 2 حبه

سرکه 1 لیوان

زردچوبه به میزان لازم

تخم گشنیز به میزان لازم

سیاهدانه به میزار لازم

نمک و فلفل به میزان لازم

۰ ۰

باقالی پلو با گردن : طرز تهیه “باقالی پلو با گردن” رستورانی

۰ نظر

دسته غذاهای باقالی پلو چه با گوشت چه با ماهیچه و همچنین با گردن از جمله خوشمزه ترین وعده های ایرانی می باشند که به صورت بسیار بالا در رستوران ها و مراسمات طبخ می شود ، ما را در ادامه این مطلب همراهی کنید تا طرز تهیه باقالی پلو با گردن را به صورت خانگی اما با طعم رستورانی آموزش دهیم :

مواد مورد نیاز برای تهیه باقالی پلو با گردن :

باقالی: 2 پیمانه

گردن گوسفند: 1 عدد

برنج: 2 پیمانه

چوب دارچین: 1 تکه

شوید خشک:یک و نیم پیمانه

زعفران دم کرده: 1/2 پیمانه

پیاز:3 عدد

سیب زمینی برای ته دیگ: در صورت تمایل

نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

روغن:به میزان لازم

۰ ۰

طرز تهیه سه نوع غذای دریایی خوشمزه و مقوی

۰ نظر

مواد لازم برای درست کردن قلیه ماهی :
ماهی: 2 کیلوگرم(از نوع ماهیهای شیر،سنگسر،هامور یا شوریده)
پیاز متوسط :3 تا 4 عدد
گشنیز : 1 کیلوگرم
شنبلیله: 250 گرم
تمبر هندی : 200 گرم
زردچوبه : 2 قاشق مرباخوری
فلفل قرمز کوبیده شده :به مقدار کم(به نسبتی که میل داریم غذا تند باشد)
سیر: 1 بوته
روغن :200 گرم

d982d984db8cd987-d985d8a7d987db8c

۰ ۰

آموزش کشک بادمجان با دو روش و نکات اصولی “کشک بادمجان”

۰ نظر

مواد لازم برای تهیه کشک بادمجان ساده 

  • بادمجان قلمی  / یک کیلو /
  • کشک  / 200 تا 250 گرم /
  • پیاز سرخ کرده / 2 تا سه قاشق غذاخوری /
  • سیر داغ / دو قاشق غذاخوری /
  • نعنای خشک / یک قاشق غذاخوری /
  • روغن مایع  / 150 میلی لیتر /
  • مغز گردو آسیاب شده / 2 قاشق غذاخوری /
  • نمک و فلفل سیاه / به میزان لازم
  • آب مرغ / یک پیمانه /
  • زردچوبه / 1 قاشق غذاخوری /

 

 

۰ ۰

پارمزان بادمجان

۰ نظر

مواد لازم:
۷۵۰ گرم بادمجان، برش خورده طولی
۲ عدد تخم مرغ زده شده با ۲ ق غ آب
۱ فنجان آرد
۲ فنجان خرده نان
نمک و فلفل
روغن زیتون

سس پارمزان:
۲ فنجان گوجه له شده یا رنده شده
۲ حبه سیر، رنده شده
۲ ق غ ریحان تازه خرد شده
۱ سوم فنجان کره پرچرب
۱ چهارم فنجان پنیر پارمزان
نمک و فلفل
۱ ق غ روغن زیتون

۰ ۰

طرز تهیه سوپ مرغ، سیب زمینی و چغندر

۰ نظر

مواد لازم:

  • ½ پیاز
  • ۴ حبه سیر
  • ۲ عدد ساقه کرفس
  • ½ کلم کوچک (سفید یا قرمز)
  • ۱ عدد سیب زمینی بزرگ
  • ۱-۲ عدد هویج
  • ۲ الی ۳ عدد چغندر
  • ۲ عدد سینه مرغ
  • ۱ و ½ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ½ قاشق چای خوری پودر فلفل سیاه
  • نمک به مقدار لازم
  • ۳ الی ۴ پیمانه آب مرغ
  • ۲ قاشق چای خوری شوید تازه خرد شده
  • ۲ قاشق غذاخوری سرکه سیب
  • آب یک عدد لیمو
  • خامه ترش برای تزئین

۰ ۰