دستپخت ویژه ایرانی

طرز تهیه تیرامیسو انبه

۰ نظر

طرز تهیه تیرامیسو انبه، دسری خوشمزه و متفاوت

تیرامیسو انبه یکی از انواع دسر‌های میوه‌ای است که به دلیل داشتن میوه انبه در ترکیباتش بسیار خوشبو و خوش طعم است و

در این نوع از تیرامیسو به جای قهوه از آب انبه استفاده می‌شود. این دسر خوشمزه برای پذیرایی در مهمانی و جشن‌ها انتخاب

بسیار زیبا و مناسبی است.

مواد لازم برای تهیه تیرامیسو انبه

انبه: ۳ عدد

بیسکوییت پتی پور ساده (یا لیدی فینگر): ۲ بسته

خامه قنادی: ۴۰۰ گرم

آب انبه: ۱ لیوان

پودر ژلاتین: ۲ قاشق غذاخوری

آب سرد: یک چهارم لیوان

طرز تهیه تیرامیسو انبه، دسری خوشمزه و متفاوت

۰ ۰

طرز تهیه سالاد اِزمه ترکی

۰ نظر

طرز تهیه سالاد ترکی ازمه خوشمزه و جذاب

سالاد ازمه یک پیش غذای خوشمزه و محبوب ترکیه‌ای است که تهیه آن هم‌ زمان با فصل تابستان و رسیدن گوجه‌های

آبدار و تازه رونق پیدا می‌کند. سالاد ازمه معمولا تند است و در ترکیه در کنار انواع کباب سرو می‌شود؛ اما این سالاد به تنهایی و

همراه با نان تست شده نیز بسیار لذیذ است؛ همچنین یک وعده غذایی مناسب برای گیاه‌خواران و افرادی است که رژیم غذایی

کاهش وزن دارند.

مواد لازم برای تهیه سالاد ازمه

  • گوجه فرنگی آبدار: ۵ عدد

  • سیر: ۲ حبه

  • پیاز: ۱ عدد

  • جعفری تازه: ۲ دسته

  • فلفل سبز ترشی: ۳ عدد
  • آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری
  • رب انار ملس یا رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق مرباخوری
  • روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
  • فلفل دلمه‌ای قرمز: ۱ عدد
  • سماق: ۱ قاشق مرباخوری
  • نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم

طرز تهیه سالاد اِزمه ترکی، یک چاشنی جذاب

۰ ۰

طرز تهیه خورش کنگر، خورش خوشمزه بهاری

۰ نظر

طرز تهیه مرحله به مرحله خورش کنگر

خورش کنگر یکی از انواع خورشت‌های سنتی ایرانی است که پخت آن همزمان با فصل بهار که زمان رویش گیاه کنگر است، شروع

می‌شود.

این خورش علاوه‌بر طعم خوب و دلچسبی که دارد، به دلیل داشتن گیاه کنگر غذایی کامل و سرشار از مواد مغذی است. در ادامه

این مطلب طرز تهیه خورش کنگر همراه با نکات مهم و فوت و فن‌های مربوط به تهیه آن تقدیم شما خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه خورش کنگر

کنگر: ۱ کیلوگرم
پیاز بزرگ: ۱ عدد
گوشت خورشتی: ۳۰۰ گرم
جعفری: ۲۰۰ گرم
نعناع: ۵۰ گرم
لیمو عمانی: ۲ عدد
آبلیمو یا آبغوره: ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه خورش کنگر، خورش خوشمزه بهاری

۰ ۰

طرز تهیه رشته پلو با قیسی به روش مجلسی

۰ نظر

طرز تهیه رشته پلو با قیسی به روش مجلسی

رشته پلو با قیسی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی کشورمان است که با رسپی های مختلفی پخته می شود، برای

مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه رشته پلو با قیسی در ادامه با ما همراه باشید.

رشته پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که با روش های متنوعی پخته می شود.

طرز تهیه رشته پلو با قیسی به روش مجلسی

مواد لازم برای ۴ نفر

  • برنج    ۳ پیمانه
  • رشته پلویی    ۱ بسته
  • گوشت چرخ کرده    ۳۰۰ گرم
  • کشمش پلویی    ۱ پیمانه
  • قیسی    ۱ پیمانه
  • پیاز    ۱ عدد بزرگ
  • زعفران دم کرده    به مقدار کافی
  • نمک، سیاه فلفل و زردچوبه    به مقدار کافی
  • روغن محلی، پودر هل و پودر دارچین    به مقدار کافی

۰ ۰

طرز تهیه کتلت سویا خوشمزه گیاهی

۰ نظر

طرز تهیه کتلت سویا

کتلت سویا غذایی رژیمی خوشمزه و بسیار سبک است که در کنار تکه‌های خیارشور و گوجه می‌تواند یک انتخاب عالی برای

وعده‌های ناهار و شام شما باشد. برای افرادی که به هر دلیل نمی‌توانند از گوشت قرمز استفاده کنند.

مواد لازم برای ۶ نفر

سویا ریز  ۵۰۰ گرم

تخم مرغ  ۲ عدد

سیب زمینی  ۴ عدد

پیاز  ۱ عدد

سبزی گشنیز تازه  ۳۰ گرم

ادویه جات (زدچوبه و ادویه کاری )  به مقدار لازم

نمک  به مقدار لازام

آرد سوخاری  به مقدار لازم

 کتلت سویا

۰ ۰

طرز تهیه ترشه شامی گیلانی خوشمزه

۰ نظر

طرز تهیه ترشه شامی گیلانی

همانطور که میدانید بیشترین تنوع غذایی در ایران را می‌توان در استان گیلان مشاهده کرد. شاید عجیب باشد که ۱۷۰ نوع غذای

محلی در این استان پخته می‌شود که به تنهایی می‌تواند یک کتاب آشپزی کامل باشد. و ترشه شامی از آن دسته غذاهاست

ترشه شامی غذایی بسیار خوشمزه از ترکیب گوشت، سیب زمینی، سبزیجات و … است و طعم بسیار مهیجی دارد.

مواد لازم جهت تهیه ترشه شامی گیلانی

گوشت گوساله چرخ شده  نیم کیلو 

پیاز متوسط رنده شده  1 عدد 

جعفری خرد شده  1/2 پیمانه 

تخم مرغ زده شده  1 عدد 

سیب زمینی پخته و پوست گرفته   2 عدد 

آب غوره  1/2 پیمانه 

زعفران سائیده شده  به میزان کافی 

روغن   به میزان کافی 

نمک و فلفل  به میزان کافی

ترشه شامی» گیلانی را با این روش بپزید | شهرآرانیوز

۰ ۰

طرز تهیه کتلت با ماهی کیلکا

۰ نظر

طرز تهیه کتلت با ماهی کیلکا

کتلت غذایی لذیذ و پرطرفدار است که مایه‌ی آن با نوعی گوشت، سیب زمینی، تخم مرغ و پیاز و سبزیجات معطر درست

می‌شود.کتلت با ماهی کیلکا نوعی غذای دریایی با ارزش غذایی بالاست که افزودن طعم دهنده‌ها و ادویه‌های معطر به آن باعث

از بین رفتن بوی نامطبوع ماهی شده و حتی برای کودکانی که تمایلی به خوردن ماهی ندارند غذایی محبوب است.

مواد لازم

ماهی کیلکا پاک کرده  600 گرم

تخم مرغ  2 عدد

سیب زمینی متوسط  5 عدد

سیر  2 حبه

پیاز  1 عدد

جوش شیرین  1/2 قاشق چایخوری

نمک، فلفل و زردچوبه  به میزان لازم

آرد سوخاری  3 قاشق غذاخوری

سبزی خشک (شامل ترخون و مرزه)  1.5 قاشق غذاخوری

روغن  به میزان لازم

طرز تهیه کتلت با ماهی کیلکا

۰ ۰

طرز تهیه رولت مرغ، خوشمزه و مجلسی

۰ نظر

طرز تهیه رولت مرغ

رولت مرغ یکی از غذا‌های مدرن و خوشمزه است که ظاهر بسیار زیبایی دارد و برای پذیرایی در جشن‌ها و مهمانی‌ها مناسب است.

رولت مرغ دستور پخت بسیار ساده‌ای دارد و می‌توانید این غذای خوشمزه و شیک را با صرف زمان کمی در منزل آماده کنید. در

ادامه این مطلب با طرز تهیه رولت مرغ و نکات مهم و فوت و فن‌های مربوط به تهیه آن همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه رولت مرغ

  • فیله مرغ یا سینه بدون استخوان: ۲ عدد
  • پیاز: ۱ عدد
  • سیر: ۲ عدد
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • آرد سوخاری: ۳ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری
  • جعفری خرد شده: نصف فنجان
  • هویج آبپز: ۲ عدد
  • زرشک: نصف فنجان
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پاپریکا: به میزان لازم
  • روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه سس مخصوص

  • پیاز: ۱ عدد

  • رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
  • روغن: به میزان لازم
  • نمک و زردچوبه: به میزان لازم
  • آب جوش: ۱ لیوان

طرز تهیه رولت مرغ، خوشمزه و مجلسی

۰ ۰

طرز تهیه کوکوی کدو سبز

۰ نظر

طرز تهیه کوکوی کدو سبز، خوشمزه و مقوی

کوکو یکی از غذا‌های خوشمزه و محبوب ایرانی‌هاست که در برنامه غذایی ما جایگاه ویژه‌ای دارد. تهیه کوکو معمولاً آسان است و

زمان کمی برای طبخ نیاز دارد؛ همچنین مواد تشکیل دهنده آن ساده و در دسترس است.

کوکوی کدو سبز یکی از انواع کوکو‌های سبزیجات است که به دلیل داشتن کدو سبز در ترکیباتش ارزش غذایی بالایی دارد؛

همچنین یک شام سبک و مقوی است. کوکو کدو سبز برای گیاه خواران نیز یک غذای کامل و مغذی محسوب می‌شود. در ادامه

این مطلب طرز تهیه کوکو کدو سبز همراه با نکات مهم و فوت و فن‌های مربوط به تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه کوکو کدو سبز

  • کدو سبز: ۴ عدد
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • شوید خشک: ۲ قاشق غذاخوری
  • پیازچه خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
  • آرد سوخاری: نصف پیمانه
  • پنیر پیتزا: نصف پیمانه
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم
  • روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم

طرز تهیه کوکوی کدو سبز، خوشمزه و مقوی

۰ ۰

طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت به همراه مواد لازم برای پخت

۰ نظر

طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت تکه ای

لوبیا پلو با گوشت تکه ای یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود.

در صورتی که بخواهیم لوبیا پلو را به صورت مجلسی تر به روش رستورانی درست کنیم بهتر است از گوشت تکه ای استفاده کنیم.

این کار علاوه بر اینکه باعث می شود لوبیا پلو شیک تر و مجلسی تر شود، به بهتر شدن طعم آن نیز کمک می کند. در رستوران ها

و هتل ها معمولا لوبیا پلو با گوشت تکه ای تهیه می شود.

طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت تکه ای هتلی رستورانی دو نفره

مواد لازم برای 4 نفر

برنج ایرانی  4 پیمانه
پیاز  1 عدد درشت
گوشت خورشتی  200 تا 300 گرم
رب گوجه فرنگی  2 قاشق غذاخوری سرپُر
لوبیا سبز  2 پیمانه
زعفران دم کرده  4 قاشق غذاخوری
چوب دارچین  1 تکه
نمک و فلفل سیاه  به مقدار کافی
زردچوبه و فلفل قرمز  به مقدار کافی
روغن و کره  به مقدار کافی

۰ ۰

روش پخت یک کیک هویج خوشمزه

۰ نظر

طرز تهیه کیک هویج با گردو و دارچین

ما در اینجا، طرز تهیه کیک هویج با گردو و دارچین را بیان می‌کنیم، اما شما می‌توانید با اضافه کردن مواد گوناگون، مثل فندق،

آلبالو، کدوحلوایی، خامه و … طعم آن را طبق سلیقه خود تغییر دهید.

مواد لازم برای تهیه کیک هویج

شکر  ۱ لیوان (۱۲۵ گرم)
تخم مرغ  ۳ عدد
روغن مایع   نصف لیوان (۷۰ گرم)
شیر  ۱ لیوان (۱۲۵ گرم)
دارچین  ۱ قاشق مرباخوری
هویج رنده شده  ۱ لیوان
گردوی خرد شده (درشت)  ۱ لیوان (۱۲۵ گرم)
آرد  ۲ لیوان (۲۵۰ گرم)
بیکبنگ پودر  ۲ قاشق غذاخوری
وانیل  نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه کیک هویج

طرز تهیه کیک هویج و گردو و دارچین

1.ابتدا شکر و تخم مرغ را در ظرفی هم بزنید تا مواد پف کنند و سفید شوند.
2.سپس روغن مایع و شیر را به مواد بیافزایید و مواد را خوب مخلوط کنید.

3.آنگاه آرد، بکینگ پودر، ۱ لیوان گردو، وانیل و دارچین الک کنید و آرام آرام به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
4.چون به مواد کیک، هویج و گردو اضافه می‌کنیم، این مواد سبب سنگین شدن کیک می‌شوند. به همین جهت به مواد ۲ قاشق غذاخوری بکینگ پودر هم اضافه می‌کنیم.
5.حال ۱ لیوان هویج را به مواد افزوده و با لیسک مواد کیک را خوب مخلوط کنید تا مخلوطی یکدست را به شما بدهد.
6.حال ظرف کیک خود را با روغن یا کره چرب کنید و مواد کیک را درون ظرف بریزید.
7.فر را از قبل در دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید و ظرف کیک خود را در فر قرار دهید.
8.پس از گذشت ۳۰ دقیقه، خلال دندانی را در کیک فرو ببرید. اگر خلال به راحتی بیرون آمد و مواد به آن نچسبید، کیک شما دیگر

آماده سرو است.

اگر در خانه دسترسی به هویج تازه ندارید، می‌توانید از مربای هویج استفاده کنید و از همین دستور برای طرز تهیه کیک مربای هویج بهره ببرید.

همچنین می‌توانید برای رویه کیک خود از پنیر خامه‌ای استفاده کنید، برای تهیه کیک هویج با پنیر خامه ای، ابتدا اجازه دهید پنیر

خامه ای و کره به دمای محیط برسند، سپس آن‌ها را با همزن بزنید تا نرم شوند، پس از آن پودر قند و وانیل را به این ترکیب اضافه کنید و هم بزنید.

حال می‌توانید ترکیب آماده شده را روی کیک هویج خود بمالید. همچنین در صورت تمایل می‌توانید کیک خود را به صورت افقی نصف کنید و یک لایه از ترکیب پنیرخامه ای را وسط آن پخش کنید.

۰ ۰

طرز تهیه پاستا پنه آلفردو به همراه سس مخصوص

۰ نظر

طرز تهیه پاستا پنه با سس آلفردو و مرغ و قارچ

سس آلفردو یکی از سس‌های محبوب ایتالیایی است و به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود که اصیل‌ترین آن‌ها تنها شامل پنیر،

سیر، خامه و شیر است. اما زمانی‌که در دستور تهیه پاستا آلفردو، قارچ، مرغ یا سبزیجات را به این سس اضافه کنید، دنیایی از

مزه‌های شگفت‌انگیز را تجربه خواهید کرد، که ما در این مقاله به اموزش درست کردن پاستا الفردو با این مواد خواهیم پرداخت و ف

وت و فن پنه آلفردو را به شما خواهیم گفت تا بتوانید با تهیه آن، طعم بی‌نظیری را تجربه کنید.

در ادامه به آموزش محبوب‌ترین روش‌ یا طرز تهیه پاستا آلفردو می‌پردازیم، اما قبل از هر چیز، اجازه دهید شما را با روش پخت سس

آلفردو آشنا کنیم و سپس به طرز تهیه پاستا با سس آلفردو بپردازیم. با ما همراه باشید.

پاستا آلفردو خانگی

۰ ۰