دستپخت ویژه ایرانی

طرز تهیه پاناکوتای انبه و ژله فالوده

پاناکوتای انبه یکی از دسرهای بسیار خوشمزه و شیکی است که در آن از میوه ی تازه استفاده میشود. برای اینکه بتوانید آخرین بخش میز پذیرایی‌تان را به بهترین شکل ممکن دربیاورید، با این مقاله همراه شوید تا دستور درست کردن دسر پاناکوتای انبه را یاد بگیرید.

طرز تهیه دسر پاناکوتا با طعم انبه

 مواد لازم برای دسر پاناکوتای انبه:

  • انبه: 2 عدد
  • شیر پر چرب تازه: یک پیمانه
  • خامه کم چرب: یک و یک چهارم پیمانه 
  • ژلاتین: چهار قاشق چای خوری 
  • شکر: نصف پیمانه 
  • اسانس وانیل: نصف قاشق چای خوری 

 

طرز تهیه پاناکوتای انبه:

برای تهیه این دسر خوشمزه ابتدا انبه ها را شسته و پوست بگیرید سپس آن ها را خرد کرده و داخل مخلوط کن بریزید تا پوره شود.

در مرحله بعد ژلاتین را در کاسه ای ریخته و روی آن کمی آب گرم بریزید تا نرم شود ، در این میان شکر، شیر و خامه را در ظرفی دیگر بریزید و مخلوط کنید سپس روی شعله بگذارید و هم بزنید.

آنقدر بزنید تا دانه های شکر حل شده و مواد غلیظ و یکدست شود، در این مرحله ژلاتین را به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید و به محض جوش آمدن زیرش را خاموش کنید. 

حالا شعله را خاموش کرده و اجازه دهید تا مواد از حرارت بیافتد ، حالا اسانس وانیل و انبه را به آن اضافه کنید و هم بزنید. این مخلوط را داخل ظرف‌های مورد نظرتان بریزید و روی آن را با سلفون بپوشانید و به مدت پنج ساعت توی یخچال بگذارید تا ببندد.

 

ژله فالوده:

تزیین ژله میوه ای

 

مواد لازم برای ژله فالوده:

  1. فالوده آماده: ۲۵۰ گرم 
  2. پودر ژله : یک بسته
  3. آب جوش یک پیمانه

 

طرز تهیه ژله فالوده:

ابتدا مقداری آب داخل کتری بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد ، سپس یک بسته ژله را باز کرده و داخل کاسه ای فلزی بریزید یک لیوان آب جوش روی ژله بریزید و هم بزنید سپس کاسه را روی کتری قرار داده و ژلهرا هم بزنید تا کاملا حل شود.

کاسه را از روی کتری بردارید و بگذارید تا کمی خنک شود ، سپس مقداری از آن را داخل قالب ریخته و در یخچال قرار دهید؛ مراقب باشید ژله نباید کاملا خودش را بگیرد؛ بلکه حالتی بین مایع و جامد کافی است.

سپس رشته‌های فالوده خیس را از آب جدا کنید و به همراه بقیه مایع ژله به قالب اضافه کنید. با استفاده از یک قاشق به فالوده‌های داخل ژله شکل بدهید و برای اینکه ظاهر ژله‌تان دارای پستی و بلندی نباشد، رشته‌های فالوده را از دیواره قالب دور کنید.

این ترکیب را به مدت دو ساعت داخل یخچال بگذارید تا خودش را به خوبی بگیرد.

 

خواص انبه:

  1.  پاکسازی پوست 
  2. کاهش کلسترول 
  3. تنظیم سطح انسولین 
  4.  پیشگیری از سرطان
  5.  تقویت بینایی 
  6. بهبود گوارش
  7. تقویت سیستم ایمنی بدن
  8. مبارزه با گرمازدگی 
  9. سلامت استخوان‌ها با مصرف انبه
  10. بهبود سلامت چشم


 

۱ ۰
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی