دستپخت ویژه ایرانی

20 ترفند مهم شیرینی پزی های پرطرفدار که باید بدانید

۰ نظر

20 ترفند مهم شیرینی پزی های پرطرفدار که باید بدانید

شیرینی یکی از تنقلاتی است که ایرانی ها از قدیم الایام برای پذیرایی از مهمانان استفاده میکنند و انواع مختلفی دارد.که بخشی از آنها به عنوان شیرینی خشک و بخشی دیگر به عنوان شیرینی تر تهیه می شود.

حال اگر دوست داشته باشید و برایتان پخت این شیرینی های خوشمزه جالب و دوست داشتنی باشد میتوانید با ما همراه شوید تا با ترفندهای پخت چند نوع از این شیرینی های پرطرفدار اشنا شوید و به راحتی در منزل تهیه کنید.

نکات شیرینی پزی

ترفند های شیرینی پزی

۰ ۰

طرز تهیه سس آلفردو

۰ نظر

سس آلفردو یکی از پرکاربردترین و خوش طعم ترین سس هاست و برای غذاهای متنوعی استفاده می شود. مواد تشکیل دهنده اصلی سس آلفردو خامه، پنیر پارمزان، سیر و کره است.

مواد لازم برای سس آلفردو

کره یک چهارم پیمانه
خامه یک پیمانه
سیر یک حبه (خرد شده)
پنیر پارمزان رنده شده یک پیمانه و نیم
جعفری تازه یک چهارم پیمانه (ریز شده)

طرز تهیه سس آلفردو

یک تابه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار دهید و کره را داخل آن قرار دهید تا ذوب شود. بعدخامه را به کره اضافه کنید و بگذارید مخلوط برای پنج دقیقه با کره حرارت ببیند. بعد جعفری، سیر و پنیر را اضافه کنید و مرتب و سریع مخلوط را به هم بزنید و از روی حرارت آن را بردارید.

پاستا آلفردو

۰ ۰