دستپخت ویژه ایرانی

دستور تهیه مربای تمشک

طرز تهیه مربای تمشک:

برای درست کردن “مربای تمشک” خوشمزه ابتدا شکر را با آب درون یه قابلمه لعابی بریزید و بگذارید تا قوام بیاد. سپس تمشک را به شکر قوام آمده اضافه کنید.

مربای تمشک

مواد لازم مربای تمشک

  • 5 لیوان تمشک
  • 7 لیوان شکر
  • تقریبا دو لیوان آب
  • آبلیمو

طرز تهیه مربای تمشک:

 تمشک ها را شسته و بگذارید تا آبش برود. سپس شکر را روی آن بریزید و چند ساعت داخل یخچال بگذارید بماند. سپس آب را افزوده و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. بعد از اینکه مربا به غلظت رسید شعله را خاموش کرده و لیمو را اضافه نمایید.

۰ ۰
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی