دستپخت ویژه ایرانی

طرز تهیه “عدسی با رشته”

مواد لازم برای عدسی با رشته :

  • عدس آشی: یک پیمانه
  • نمک. فلفل. زردچوبه. نعناع و پونه:به مقدار لازم
  • رشته آشی ریز خرد شده:نصف فنجان
  • پیاز:یک عدد

عدسی با رشتهعدسی با رشته

 

عدسی با رشته

طرز تهیه عدسی با رشته :

عدسی را پس تمیز کردن ،چند ساعت در آب خیس کنید بعد با مقداری آب بپزید.

بعد از اینکه مقدار کمی از آب آن باقی ماند یک عدد پیاز را تفت دهید و بعد از طلایی شدن به آن زردچوبه ، فلفل ،پونه و نعناع اضافه کنید و بعد داخل عدسی بریزید.

رشته ها را هم به صورت ریز خرد کنید و بعد از اضافه کردن پیاز داخل عدسی بریزید و اجازه دهید با شعله کم رشته ها بپزند و عدسی لعاب بندازد.

سپس آ« را از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظرتان بریزد.

نکات تکمیلی در مورد عدسی با رشته

عدسی با رشته جزو غذای محلی - سایر میباشد 
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
عدسی با رشته را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید . 
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

منبع: نمناک

۰ ۰
نگین
۱۱ مهر ۱۲:۴۵

ممنون. من خیلی عدسی دوست دارم. من برای صبحانه عدسی بدون سیب زمینی درست می‌کنم. خیلی خوشمزه میشه.

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی