اگر به دنبال یک وعده شام راحت و در عین حال خوشمزه و شیک میگردید ما به شما پیشنهاد میدهیم حتما پنکیک قارچ را انتخاب کنید. پنکیک قارچ یکی از انواع پنکیک ها است که با ترکیب قارچ، گوشت و فلفل دلمه تهیه میشود و در آخر میان پنکیک قرار داده شده و روی آن با پنیر پوشیده میشود.
طرز تهیه پنکیک قارچ:
- قارچ: 200 گرم
- فلفل دلمه ای: 1 عدد
- گوشت چرخ کرده: 300 گرم
- شیر: 1 لیوان
- تخم مرغ : 3 عدد
- پیاز: 1 عدد درشت
- جوش شیرین: 1 قاشق چای خوری
- آرد 125 : گرم
- نمک، فلفل و آویشن : به مقدار دلخواه
- سس گوجه فرنگی 3 : قاشق غذاخوری
- روغن : 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه پنکیک قارچ:
ابتدا پیاز را خرد کنید و با کمی روغن سرخ کنید ، سپس به آن نمک، فلفل و ویشن بزنید و مجدد تفت دهید تا ادویه ها به خورد آن برود.
در ادامه گوشت را افزورده و با پیاز و ادویه ها تفت دهید تا تغییر رنگ دهد، در این میان فلفل دلمه را خرد کرده و با مواد داخل تابه تفت دهید.
حالا قارچ ها را هم خرد کرده و اضافه کنید و تفت دهید تا آب قارچ ها تبخیر شده و سرخ گردد، سپس آب لیمو، سس گوجه فرنگیبریزید و کمی تفت دهید تا همه مواد با هم ترکیب شوند سپس از روی حرارت بردارید تا از حرارت بیافتد.
در این میان آرد، تخم مرغ، شیر و یک قاشق چای خوری جوش شیرین و مقدار کمی نمک را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید .
خمیر به دست آمده را از صافی رد کنید تا مایع یکدستی به وجود بیاید. سپس کف ماهی تابه ای متوسط را با یک قاشق مرباخوری روغن چرب کنید و از مواد، یک ملاقه داخل ماهی تابه بریزید تا به صورت لایه نازکی سطح ماهی تابه پوشیده شود .
حرارت را ملایم کنید و کمی صبر کنیم تا مواد خودش را بگیرد، سپس نان ها را پشت و رو کنید و بگذارید تا کمی طلایی رنگ شود .
نان پخته شده را کنار بگذارید تا خنک شود . این کار را تا آخر با همه مواد خمیر انجام دهید و بعد از خنک شدن نان ها، داخل هرکدام، مقداری از مواد گوشتی آماده شده را بریزید و روی آن ها کمی پنیر پیتزا ی رنده شده بریزید . سپس با دست به صورت خیلی آرام نان ها را رول کنید و داخل ظرف پیرکس بچینید .
در آخر روی همه نان های رول شده، کمی پنیر پیتزا ی رنده شده بریزید و به مدت 10 دقیقه داخل فر با حرارت 180 درجه سانتی گراد و یا داخل مایکروفر به مدت 8 دقیقه از قسمت گریل بپزید . وقتی روی پنیر پیتزا کمی طلایی شد، آن را سرو کنید و با سس گوجه فرنگی تزیین کنید.
همچنان بخوانید:
10 نکته ویژه برای پخت ماکارونی مجلسی
خواص فلفل دلمه:
- فلفل دلمه ضد التهاب است و تورم و التهاب را از بین میبرد.
- مصرف فلفل دلمهای موجب شادابی پوست میشود.
- فلفل دلمه از بروز پوکی استخوان جلوگیری میکند.
- خوردن فلفل دلمه درد را تسکین می دهد.