کیک مرغ
شاید خیلی ها وقتی اسم کیک را می شنوند، یاد خامه ی زیاد می افتند، اما در این بخش از سایت آکاایران قصد داریم کیک مرغ را به شما آموزش دهیم که غذای عالی و
خوشمزه است، این یک غذای مجلسیه که برای میز شام خیلی عالی به نظر میرسه البته آسونه
کیک مرغ
شاید خیلی ها وقتی اسم کیک را می شنوند، یاد خامه ی زیاد می افتند، اما در این بخش از سایت آکاایران قصد داریم کیک مرغ را به شما آموزش دهیم که غذای عالی و
خوشمزه است، این یک غذای مجلسیه که برای میز شام خیلی عالی به نظر میرسه البته آسونه
آموزش کامل و ساده پخت “نان بربری” در منزل
“نان بربری” از جمله نانهایی است که میان ما ایرانیها طرفدار زیادی دارد و بخصوص به همراه پنیر تبریز یک صبحانه جانانه خواهد شد.
نان بربری را به راحتی در خانه درست کنید
نان بربری برای برخی از خانواده ها جزو اصلی ترین پایه های صبحانه هر روز می باشد که واقعا مصرف این نان خوشمزه و مقوی در کنار صبحانه هم از انرژی زیادی برخوردار است
و هم می تواند شما را تا نزدیک به وعده ناهار سیر نگه دارد.
در مطبخ من همراه ما باشید
مواد مورد نیاز برای درست کردن بربری خانگی
آموزش تیرامیسو
تیرامیسو یک دسر مدرن ایتالیایی است و از زمانی که در دهه 50 اختراع شد همه دنیا را شیفته خود کرده است. وقتی مواد اولیه و طرز تهیه آن را در این بخش از آشپزخونه
ببینید، متوجه می شوید سخت نیست درست کردن تیرامیسو اصلا سخت نیست باید صبر داشته باشید، اما به قدری خوش مزه است که خواهید دید ارزش این تلاش را دارد.
دسر کرم کارامل
دسر کرم کارامل یکی از دسرهای معروف فرانسوی است. اجزای تشکیل دهنده این دسر لذیذ شکر، خامه پرچرب، شیر، اسانس وانیل و تخم مرغ است. این دسر در فرانسه
بسیار پر طرفدار می باشد و به تازگی در بین مردم ایران هم محبوب شده است. کارامل بیش از ۶۰۰۰ افزودنی در صنایع مواد غذایی بکار میرود که بیشتر آنها طعمدهندههای
طبیعی و مصنوعی و بقیه شامل انواع رنگ دهنده، نگهدارنده، آنتیاکسیدان، غلیظ کننده، شیرینکننده و سایر موارد میباشند. طرز تهیه این دسر کرم مدرن بسیار ساده و راحت
است. لطفا تا پایان این رسپی با ما همراه باشید.
دستور پخت چلوکباب برگ
کباب برگ را می توانیم به هر اندازه که میل داریم پهن کنیم به این ترتیب که راسته را روی تخته می گذاریم به اندازه ای که میل داریم پهنای کباب بشود یک قطعه جدا می کنیم
بطور مثال پهنا چهار انگشت و آن قطعه را پهلوی قطعات دیگر گوشت می گذاریم قطعات دیگر را برش میزنیم ( با این کار پهنای تمام گوشتها به یک اندازه می شود ) بعد گوشت
را به قطر نیم سانتیمتر ورقه ورقه می کنیم و کنار می گذاریم.
پیاز را نرم رنده می کنیم و روغن زیتون و فلفل را با پیاز رنده شده مخلوط می کنیم و گوشت را در این مایه می خوابانیم و اجازه میدهیم چند ساعتی بماند.
طرز تهیه آش اوماج
آش اوماج یا اوماج آشی یکی از غذاهای محلی استان آذربایجان شرقی است. که در آن از عدس و سبزیجات مخصوص استفاده میشود. در ادامه با طرز تهیه این آش
خوش طعم آشنا میشوید.
مواد لازم برای تهیه بیسکویت :
آرد ۳۵۰ گرم
تخم مرغ یک عدد
کره نرم ۱۵۰ گرم
پودر قند ۱۰۰ گرم
بیکینگ پودر۱/۲ قاشق چایخوری
وانیل و نمک کمی
طرز تهیه رولت مرغ و ارزش تغذیه ای آن
وقتی صحبت از مرغ و غذاهای تهیه شده با آن به میان می آید، همه تکه های آب پز یا سرخ شده مرغ را به یاد می آورند که در کنارش چند برش از سبزیجات مختلف بخارپز هم
هست. این منبع پروتئینی، جایگزین مناسبی برای گوشت قرمز است اما تنها تنوع بخشیدن به طعم آن می تواند زمینه مصرف مداوم اش را فراهم کند. رولت مرغ یکی از همین
زمینه سازهاست که در «دستور غذا»ی این هفته می توانید با آن آشناتر شوید....
طرز تهیه سوپ تورتیلا
اگه به آشپزی کشورهای منطقه ی آمریکای لاتین به خصوص مکزیک علاقه دارین، سوپ تورتیلا غذایی هستش که حتما باید اونو امتحان کنید.
نان تورتیلا، سس سالسا و گشنیز رو دوست دارین؟ پس من به شما خوردن این سوپ خوشمزه رو توصیه میکنم! حالا بیاین با هم آموزش پخت این سوپ رو مرور کنیم!
پای سیب
پای سیب یکی از شیرینی های خوشمزه و معطر برای فصل سرما است که می تواند هم به صورت نیم داغ یا سرد، سرو شده و خصوصا به همراه چای یا قهوه به عنوان عصرانه مناسب است.
زمان آماده سازی : 30 دقیقه به اضافه یک و نیم ساعت استراحت در یخچال
زمان پخت : 30 دقیقه
مناسب برای : 8نفر
بستنی سنتی زعفرانی در خانه
با سلام به بیتاپی های عزیز، با آموزش درست کردن بستنی سنتی زعفرانی در خدمت شما هستیم.
کاچی
چرا میگن :کاچى به از هیچى این بیچاره که خیلى خوشمزه ست با اصالت با هویت ،انقد که ما دنبال انواع دسر ها مثل تیرامیسو و غیره هستیم اینکه خیلى مقوى تر
خوشمزه تر و دوست داشتنى تره
مرغ شکم پر
مرغ پاک شده رو شسته و از داخل شکمش چند جاشو چاقو می زنیم! ولی نباید ضربه خیلی عمیق باشه و پوست مرغ آسیب ببینه!
تو یه ظرف گنده مخلوطی از پیاز خرد شده + نمک+ فلفل+ آبلیمو درست می کنیم و مرغ رو برای مزه دار شدن داخل مایه می غلتونیم!
(بهتره یک شب و حداقل 2 ساعت مرغ داخل این مواد باشه!)
ساندویچ مرغ
در میان انواع ساندویچ های موجود در فست فودها، ساندویچ مرغ تقریبا از همه آن ها سالم تر می باشد. اما اغلب آن چه را که در رستوران و فست فودها به عنوان ساندویچ مرغ ارایه می شود نامطمئن و ناسالم است. اما می توان این ساندویچ لذیذ را در منزل تهیه کرد. در این مطلب آموزش طرز تهیه ساندویچ مرغ خوشمزه و لذیذ برای شما آورده شده است که به راحتی می توانید آن را در منزل خود تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان نمایید.
سیب زمینی تنوری
در این مطلب از آشپزخانه نمناک طرز تهیه سیب زمینی تنوری شکم پر با سوسیس و پنیر را آموزش خواهیم داد که به عنوان پیش غذا می توانید از آن استفاده کنید.
دلمه فلفل و بادمجان در فر با گوشت چرخ کرده
دلمه ی فلفل دلمه ای و بادمجان کاملا رژیمی هست و مطمئنا یکی از پرطرفدارترین غذاها دلمه ها هستند ، که در واقع به سبزیجات پر شده با مواد و توی یه سس پخته شده
میگن ، با انواع چاشنی و طعمها تهیه و سرو می گردند ، برای عزیزانی که به غذاهای گیاهی علاقه دارند انتخاب مناسبی خواهد بود البته برای لذیذ شدنش کمی گوشت چرخ
کرده نیز استفاده نمودیم.
طرز تهیه آش دوغ کردستان خوشمزه و خوش طعم
آش دوغ یکی از غذاهای محلی استان کردستان است که بسیار خوش طعم بوده و طرفداران زیادی دارد. آنها در همه ایام سال، مخصوصا فصل سرما و روز سیزده بدر، این آش
خوشمزه را در منزل تهیه کرده و میل می کنند. این آش، از دوغ، سبزی آش، برنج و … تشکیل شده است و میتوانید روی آن را با نعناع داغ و پیاز داغ تزیین کنید.
طرز تهیه آش دوغ اصلا سخت نیست و شما میتوانید آن را تهیه کنید.