حلیم بادمجان یکی از غذاهای اصیل و پر طرفدار ایرانی است که در هر شهری از کشورمان به روش متفاوتی تهیه میشود، در این مطلب قصد داریم طرز تهیه حلیم بادمجان اصفهانی را به شما عزیزان آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه حلیم بادمجان اصفهانی:
- گوشت گوسفندی: نیم کیلو
- عدس: 1 پیمانه
- پیاز سرخ کرده: 1پیمانه
- بادمجان: ۱ کیلو
- کشک زعفرانی: ۱ پیمانه
- سیر سرخ کرده: ۱ الی ۲ قاشق غذا خوری
- زعفران ایرانی: ۱/۲ پیمانه
- نعناع داغ: یک چهارم پیمانه
- روغن: به میزان لازم
- گردوی پودر شده: برای تزیین
- سیر تازه: ۲ حبه
- نمک ، فلفل ، دارچین و زرد چوبه: به مقدار لازم