دستپخت ویژه ایرانی

پارمزان بادمجان

مواد لازم:
۷۵۰ گرم بادمجان، برش خورده طولی
۲ عدد تخم مرغ زده شده با ۲ ق غ آب
۱ فنجان آرد
۲ فنجان خرده نان
نمک و فلفل
روغن زیتون

سس پارمزان:
۲ فنجان گوجه له شده یا رنده شده
۲ حبه سیر، رنده شده
۲ ق غ ریحان تازه خرد شده
۱ سوم فنجان کره پرچرب
۱ چهارم فنجان پنیر پارمزان
نمک و فلفل
۱ ق غ روغن زیتون

طرز تهیه:
فر را تا دمای ۲۰۰ درجه گرم کنید.
بادمجان ها را نمک و فلفل بزنید و در آرد بغلطانید، بتکانید و سپس با مخلوط تخم مرغ کاملا آغشته کنید و درآخر هم داخل خرده نان ها بلغطانید.
بادمجان های آماده شده را روی سینی فر که از قبل با کاغذ یا فویل پوشاندید قرار دهید و روی ان کمی روغن زیتون اسپری کنید.
سپس به مدت ۳۰ دقیقه بپزید تا طلایی شود.
طرز تهیه سس:
در یک قابلمه متوسط روغن زیتون را گرم کنید و سیر را سرخ کنید (۳۰ ثانیه)، گوجه و ریحان را اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه بپزد.
زیر ظرف را کم کنید و خامه را اضافه کنید و صبر کنید تا مخلوط شروع به حباب زدن کند. سپس زیر ظرف را خاموش کنید پنیر را اضافه کنید و نمک و فلفل بزنید

 

منبع: cook101.avablog.ir

۰ ۰
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی