دستپخت ویژه ایرانی

طرز تهیه سالاد روسی

مواد لازم برای سالاد روسیسس مایونز :به مقدار لازم
سیب زمینی :4 عددسالاد روسی
هویج متوسط :2 عدد
تخم مرغ :3 عدد
خیارشور :4 عدد (مکعبی خرد شده)
نخود فرنگی :یک پیمانه پخته شده یا یک کنسرو
نمک و فلفل :به مقدار لازم
خامه :2 قاشق غذاخوری
گوشت قرمز یا سفید، میگو یا قارچ (به دلخواه) :200 گرم (پخته)

طرز تهیه سالاد روسی
ابتدا گوشت مورد نظر خود را بگذارید تا بپزد.

در این فاصله هویج ، سیب زمینی و تخم مرغ پخته شده را پوست گرفته و خرد کنید، سعی کنید همه مواد را یک اندازه خرد کنید تا سالادتان ظاهری بهتر داشته باشد.

خیارشور را خرد کنید.

گوشت پخته شده را تکه تکه کنید.

یک ظرف مناسب انتخاب کنید و همه مواد را داخل آن ریخته و مخلوط کنید.

حالا به سراغ سس بروید ، خامه را به همراه سس مایونز ، نمک و فلفل با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.

سس را به مواد سالاد اضافه کرده و خوب هم بزنی تا سس به خورد مواد برود.

سالاد را درون یخچال بگذارید تا خوب جا بیافتد و خنک شود. سالاد را میتوانید با نخود فرنگی و خیارشور تزیین کنید.

 

منبع:cookcook3

 

۰ ۰
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی