دستپخت ویژه ایرانی

مربا لیمو شیرین

مواد اولیه :
آب 1لیوان
لیمو شیرین نیم کیلو
شکر 500گرم
عسل 5قاشق غذاخوری
آبلیمو 1قاشق غذاخوری
هل 6عدد
گلاب 1لیوان

طرز تهیه :
ابتدا لیمو شیرین را کاملا تمیز بشویید و بعد آن را به شکل دلخواه مربعی یا نگینی خرد کنید و هسته های آن را جدا کنید.ظرفی را انتخاب کنید که در دار باشد و لیمو شیرین خرد شده را به همراه چند لیوان آب سرد و چند قاشق گلاب داخل آن ریخته و درب آن را ببندید و 1روز داخل یخچال قرار دهید تا تلخی آن از بین برود.
بعد از گذشت زمان مورد نظر لیمو شیرین ها را با آب سرد آبکشی کنید و به همراه 1لیوان آب و 1لیوان گلاب و هل روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیایند.
پس از اینکه 15 دقیقه لیموها جوشیدند شکر و عسل را اضافه کنید و مواد را به خوبی مخلوط کنید تا شکر در آن حل شود.
شعله را ملایم کنید تا مربا جا بیفتد و شیره آن غلیظ شود، در انتهای پخت آبلیمو را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا به غلظت لازم برسید و بعد شعله را خاموش کرده و اجازه دهید مربا کاملا سرد شود و بعد داخل شیشه خشک و تمیز مورد نظر بریزید

 

منبع: shekarabad95

۰ ۰
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی