دستپخت ویژه ایرانی

کاپ کیک بدون فر

طرز تهیه کیک فنجانی ( کاپ کیک) بدون فر:

امروزه کیک های خانگی طرفداران زیادی دارد و یکی از خوشمزه ترین کیک ها، کیک فنجانی یا همان کاپ کیک می باشد که علاوه

بر ظاهر زیبا دارای طعم فوق‌العاده می باشد پس با ما همراه باشید تا طرز تهیه کیک فنجانی را به صورت مرحله به مرحله آموزش

دهیم.

مواد لازم برای کیک فنجانی:

مواد اولیه ذکر شده مناسب 3 الی 4 نفر می باشد برای تعداد نفرات بیشتر مقدار مواد را ضرب و تقسیم کنید.

شیر:10 قاشق غذاخوری

شکر:7 قاشق غذاخوری

روغن مایع:6  قاشق غذاخوری

آرد:16  قاشق غذاخوری

بکینگ پودر:2 قاشق مرباخوری

وانیل:1/2 قاشق مرباخوری

تخم مرغ :2 عدد

پودر کاکائو:1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی به همراه فوت و فن ها

دستور تهیه کاپ کیک خانگی بدون فر:

کیک فنجانی دستور تهیه آسانی دارد البته به شرطی که مراحل را به دقت پیش بروید.

ابتدا آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و الک کنید. دو عدد تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل در یک کاسه بریزید و با همزن مخلوط کنید.

سپس شیر را افزوده و روغن را هم بریزید و مواد را تا حدی که یکدست شود هم بزنید. در مرحله بعد مخلوط آرد را در چند نوبت به مواد تان اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مایه کیک یکدست شود.

مایه کیک را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و به یکی از آن ها پودر کاکائو اضافه نمایید.

دو تا سه عدد فنجان را بسته به سایز آن انتخاب کرده و کف و دیواره آن ها را خوب چرب کنید. یک قاشق از مایه کاکائویی داخل لیوان ها بریزید و یک قاشق مایه وانیلی به این ترتیب نصف حجم لیوان ها را با مایه کیک پر کرده و با یک خلال دندان داخل مایه کیک چند حرکت انجام دهید تا کیک طرحدار شود.

قابلمه مناسبی را انتخاب کرده و به اندازه یک بند انگشت داخل آن آب بریزید و روی گاز بگذارید تا بجوشد. لیوان ها را داخل قابلمه بچینید و درب آن را ببندید. کیک های فنجانی را برای 30 دقیقه با شعله کم بپز

بعد از نیم ساعت کیک ها را از قابلمه خارج کرده و بعد از اینکه خنک شد، دیواره‌های فنجان‌ها را آرام به سطح میز بزنید و برعکس‌شان کنید تا کاپ کیک‌ها خارج شوند. به هر شکلی که دوست دارید تزیین‌شان کنید با خامه، شکلات آب شده و....

نکته ها: 

کاپ کیک ها را با خلال چوبی چک کنید که اگر چیزی به آن نچسبید یعنی پخت آن کامل است.

 اندازه گیری دقیق و مواد اولیه در دستورالعمل پخت کاپ کیک بسیار مهم است و نمیشود چیزی را جایگزین و یا کم یا زیاد کرد.
حتما مواد مورد نیاز کاپ کیک را در دمای اتاق قرار دهید تا یک دما شوند.

مواد را به اندازه ترکیب کنید چون اگر بیش از حد مخلوط شود بافت سفتی خواهید داشت.

منبع : namnak

 
۰ ۰
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی