دستپخت ویژه ایرانی

طرز تهیه املت مدیترانه ­ای

املت ها یکی از انواع غذاهایی هستند که به سرعت تهیه میشوند و برای زمان هایی که برای تیه یک وعده غذا عجله داریم مفیدند. املت ها به روش ها و با مواد مختلفی تهیه میشوند، در این مطلب قصد داریم طرز تهیه املت مدیترانه ای خوشمزه و لذیذ را به شما دوستان عزیز آموزش دهیم.

 

 مواد لازم برای املت مدیترانه ای:

  •  ژامبون مرغ: 400 گرم
  • گوجه ­فرنگی : 1 عدد 
  • تخم ­مرغ: 4 عدد 
  • قارچ: 4 عدد
  • فلفل­ دلمه ­ای: 2 عدد
  • بکینگ ­پودر: یک ­دوم قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
  • روغن مایع: 1 قاشق سوپخوری

 

آموزش طرز تهیه املت مدیترانه ­ای:

در مطبخ من همراه ما باشید

ابتدا فلفل دلمه را خلالی و گوجه را حلقه ای برش بزنید، سپس ژامبون ها را هم همانند گوجه ورقه کنید.

حالا 4 عدد تخم­ مرغ­ را در ظرفی بزنید تا باز شود سپس به آن نمک، فلفل، بکینگ­ پودر، قارچ و فلفل ­دلمه ­ای را به آن افزوده و با قاشق با هم مخلوط کنید.

تابه ­ای راروی حرارت قرار داده روغن را درون تابه گرم کنید. یکی در میان گوجه­ فرنگی و ژامبون را داخل تابه بچینید تا تابه پر شود. سپس مواد تخم ­مرغی را داخل تابه ریخته و به مدت  10 تا 15 دقیقه روی حرارت ملایم با در بسته بگذارید تا خودش را بگیرد.

در مطبخ من همراه ما باشید

 

خواص فلفل سیاه:

  1. خوردن فلفل سیاه موجب سم زدایی بدن میشود.
  2. فلفل سیاه برای سلامت دستگاه گوارش مفید است.
  3. مصرف فلفل سیاه به هضم آسان غذا کمک میکند.
  4. برای جلوگیری ازابتلا به اسهال و یبوست فلفل سیاه بخورید.
۰ ۰
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی